Näin Markus Nurmi reagoi häntä sikamaisesti kohdelleen Nick Ritchien potkuihin – "Ehkä vielä joskus"

Nick Ritchiellä pimeni täysin – yksipuolinen hyökkäys TPS:n Markus Nurmen kimppuun 1:48
Video: Nick Ritchiellä pimeni täysin joulukuun lopussa – yksipuolinen hyökkäys TPS:n Markus Nurmen kimppuun

Jääkiekon SM-liigassa Oulun Kärpät ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että se lähtee eri teille kohupelaaja Nick Ritchien kanssa. Ritchie, 28, nousi isosti otsikoihin joulukuussa, kun hän sekosi pahemman kerran Turussa käydyssä ottelussa.

Ritchie menetti tuolloin hermonsa TPS:n tähtihyökkääjään Markus Nurmeen. Ritchie aloitti yksipuolisen iskujen jakelun, lyöden Nurmea useaan otteeseen päähän, vielä kun tämä makasi jäässä. 

Ritchie sai pimahduksestaan kahdeksan ottelun pelikiellon.

Video tapahtuneesta näkyy jutun yläreunasta.

Vielä viime kaudella NHL:ssä viilettänyt Ritchie ehti kärsiä pelikieltonsa, kun Kärpät ilmoitti, että se yrittää etsiä kanadalaiselle uuden osoitteen.

Eli, suomennettuna: Kärpät antoi Ritchielle potkut.

Mitä ajatuksia tuosta herää, Markus Nurmi?

– Eipä tuo mun tekemisiin vaikuta. En kyllä rehellisesti sanottuna ajatellut tuosta mitään. Olisi ollut ihan mukava pelata vielä vastaan. Harmi, mutta jääkiekkoon kuuluu se, että välillä voi käydä noin, Nurmi muotoilee MTV Urheilulle.

– Onhan tuossa meilläkin lähtenyt ja tullut pelaajia. Se on osa tätä bisnestä, Nurmi jatkaa.

Nurmi ja Ritchie olisivat voineet kohdata toisensa lauantaina, kun TPS matkustaa Kärppien vieraaksi Ouluun.

– Jep, se olisi ollut tuossa, mutta ei tällä kertaa. Ehkä vielä joskus (kohdataan), Nurmi huikkasi hymyissä suin.

Tiukan taiston keskellä

Nurmen edustama TPS otti torstaina tärkeän voiton, kun se kaatoi kotonaan HIFK:n 3–1. Vaikka vieraiden päävalmentaja Ville Peltonen nimitti omiensa suoritusta ”täydelliseksi mahalaskuksi” – ei se TPS:n antia muuttanut.

– HIFK on kuitenkin todella laadukas joukkue ja kolme pistettä tähän kohtaan on tärkeä juttu. Eihän tuosta jää kuin hyvä maku, Nurmi mietti.

Nurmi vastasi TPS:n kolmannesta maalista, mikä ratkoi osaltaan peliä isännille. 25-vuotias Nurmi on TPS:n selkeä ykköstähti, minkä myötä hän kantaa kovia odotuksia niskassaan.

Nurmi on paukuttanut tällä kaudella 45 ottelussa tehot 14+14=28. Kelpo saldo, mutta ei mitään merkittävää lentoa.

Eteen on tullut myös hiljaisempia jaksoja.

– Välillä kun ei osu, ja ei oikein tuurikaan käy, niin kyllähän se harmittaa. Pitäisi pystyä kuitenkin koko ajan petraamaan. Totta kai tuosta syntyy paineita, mutta se on vaan hyvä juttu. Tuo on osa tätä hommaa, Nurmi miettii.

TPS nousi HIFK-voiton myötä sarjataulukossa kahdeksanneksi. TPS käy runkosarjan lopulla tiukkaa taistelua pudotuspeleihin pääsystä.

– Emme voi jäädä miettimään, että tulipa nyt HIFK:sta hyvä voitto. Seuraavassa pelissä kaikki alkaa taas nollista. Parannetaan tästä, niin hyvä tulee, Nurmi sanoi tulevasta. 

Lue myös:

    Uusimmat