Kärpiltä yllätysilmoitus kohuhyökkääjä Nick Ritchiestä

Nick Ritchiellä pimeni täysin – yksipuolinen hyökkäys TPS:n Markus Nurmen kimppuun 1:48
Video: Nick Ritchiellä pimeni täysin joulukuun lopussa – yksipuolinen hyökkäys TPS:n Markus Nurmen kimppuun

Jääkiekon SM-liigaseura Oulun Kärpät etsii uutta seuraa kohun keskellä olleelle Nick Ritchielle.

Kanadalaishyökkääjä Ritchie, 28, saapui Ouluun marraskuun lopussa. Hän ehti pelata Kärpissä 10 liigaottelua tehoin 1+4=5.

– Kärpät ei pysty tarjoamaan Ritchielle riittävän isoa roolia joukkueesta loppukaudelle, joten hän on vapaa etsimään pelipaikkaa muualta. Kun hän tuli tarjolle, tiesimme hänen olevan high risk / high reward -tyylinen kortti, joka mielestämme kannatti katsoa. Hän ei kuitenkaan pystynyt nousemaan siihen rooliin, johon me olisimme häntä kaivanneet, Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski kommentoi.

Ritchie nousi otsikoihin jo siinä vaiheessa, kun hän pelasi ensimmäisiä pelejään Kärppä-nutussa. Vielä viime kaudella NHL:ssä pelannut Ritchie saapui Ouluun pahasti puolikuntoisena.

Kuumaluonteisen Ritchien pahin ylilyönti tapahtui Turussa, kun hän takoi jäässä maannutta TPS-hyökkääjää Markus Nurmea useamman kerran päähän. Ritchie sai sekoamisestaan kahdeksan ottelun pelikiellon.

Kärpät ei tehnyt kuitenkaan tässä vaiheessa minkäänlaisia liikkeitä. Tuore ilmoitus tuli vasta siinä vaiheessa, kun Ritchie ehti kärsiä pelikieltonsa.

Lue myös:

    Uusimmat