Näin lomailee miljonääri Topi Sukari

Toivo Sukari nauttii kesälomasta kahdella luksuskesämökillään.

Toivo "Topi" Sukarin elämässä työ ja lomailu ovat aina kulkeneet rinnakkain, mutta tänä kesänä liikemies aikoo pitää yhtäjaksoisesti kaksi viikkoa kesälomaa.

– Päätin sittenkin lepuuttaa heinäkuussa kunnolla aivojani. Minun täytyy saada työasiat kokonaan pois mielestä. Suomen kesä on sitä paitsi uskomattoman hieno ja värikylläinen, siitä pitää nauttia, Toivo Sukari sanoo.

Miljonäärillä on varaa valita, missä aivojaan lepuuttelee. Sukari omistaa kaksi suurta luksuskesämökkiä, joista toinen sijaitsee Kustavissa meren rannalla ja toinen Ruovedellä järven rannalla.

Paras kesäloma koostuu fyysistä töistä.

– Laituri oli ihan valkoisena lokinp******a, joten pesin jätökset pois. Laitoin myös kesäkukat kuntoon. Pesin autotallin ja niputin polttopuut kauniiseen järjestykseen. Haukia aion pyydystellä, en naisia. Mökkikavereitani ovat linnut ja muut eläimet.

Moni palkkatyötä tekevä jännittää, paistaako kesälomalla aurinko vai sataako vettä. Topi Sukarin kesäloma ei mene pilalle, vaikka taivaasta tulisi vettä saaveittain, sillä hän omistaa Suomen suurimman sisähuvipuiston.

Synkkänä päivänä Sukari voi halutessaan ajella vaikkapa huvipuiston härveleillä.

– Olen jo testannut kaikki laitteet. Siellä on myös pelottavia laitteita. Minulla ainakin meni pää ihan sekaisin, hyvä etten oksentanut, miljonääri naurahtaa.

Vaikka nykyisin kaikki on Toivo Sukarin bisneksissä suurta, niin loppujen lopuksi onnellisin tunne koostuu pienistä asioista.

– Senioriasuntoni on vain 52 neliötä ja ilman saunaa. Minun täytyy saada kokea myös rikkauksien vastakohtia. Juoksin muutama päivä sitten puolimaratonin, aikani oli tunti ja 45 minuuttia. Sen rääkin jälkeen oli mahtava fiilis. Vessoja ei ollut lähellä, joten olin täysin luonnon armoilla.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat