Mainos

Näin eroajat perustelevat päätöstään: "En maksa homokirkolle enää penniäkään!"

Kirkosta on eronnut tänään ennätysmäärä jäseniä Eroakirkosta.fi-sivuston kautta.

Sivuston kautta voi erota sekä evankelisluterilaisesta kirkosta että ortodoksikirkosta. Vapaa-ajattelijain liiton puheenjohtajan Petri Karisman mukaan suurin osa on evankelisluterilaisia, vain muutama kymmenen on mahdollisesti ortodokseja.  

Eroajat ovat Karisman mukaan perustelleet päätöstään arkkipiispa Kari Mäkisen myönteisellä suhtautumisella sukupuolineutraaliin avioliittoon.  

Karisman mukaan eilisestä lähtien eronneissa on aiempaa enemmän miehiä ja he ovat hieman aiempaa vanhempia. Eroaminen on myös aktiivisempaa maakunnissa kuin etelän suurissa kaupungeissa.  

Muun muassa näin eroajat ovat perustelleet päätöstään eroakirkosta.fi-sivustolla:

– Suomen kirkko on täysin hukassa ja hylännyt Raamatun totuuden.

– en maksa homokirkolle enää penniäkään rahaa.liityn toki takaisin heti ku kari mäkinen eroaa ja tai kirkko kieltäytyy vihkimästä homoja.

– Kirkko on luopunut Herrastaan ja Raamatun sanasta. Tänään sen minulle osoitti arkkipiispa Mäkisen jumalaton kommentti kirkon tarpeesta muuttaa käsitystään avioliitosta.

– Tämä uusi avioliittolaki ja kirkon päämiesten positiivinen suhtautuminen siihen. Se on käsittämätöntä. Ei ole enää mitään syytä kuulua kirkkoon.

– Suomen kirkko on täysin hukassa ja hylännyt Raamatun totuuden.

– Arkkipiispan äkkikäännös puolisen vuotta sitten ja tänään! En kumartele!!!

– Kirkon linja raamatun vastainen. Suurin osa piispoista ja papeista ei pitäydy Jumalan Sanassa, vaan muuttaa oppia yleisen mielipiteen mukaiseksi.

– Arkkipiispa kirkon paimenena on viemässä kirkkoa pois Jumalan sanan viitoittamalta tieltä.En voi hyväksyä paimenekseni ihmistä joka ei pidä kunniassa sitä virkaa joka hänelle on annettu.En myöskään halua kirkon jäsenenä omalla hiljaa olemisellani olla hyväksymässä sitä vääryyttä mikä on jo vaikuttamassa kirkon sisällä.

– En hyväksy kirkon politisoitumista ja homo-avioliittoja

– Kirkon ja varsinkin arkkipiispan näkemys homoliitoista et ne ovat hyvä asia. Kirkon ja arkkipiispan pitää uskoa raamattuun ja siihen et avioliitto on vain ja ainoastaan naisen ja miehen välinen.

– avoiliittolaki ! vie pohjan kyseiseltä instituutiolta (vaikkakin kirkko ei vihi pareja) nykyinen ajattelutapa ,esim. tasa-arvoisen avioliittolain hyväksyminen vie pohjan avioliitolta kirkon olisi mielestäni pitänyt olla enemmän äänessä ja antaa kansalaille voimaa uskoa kirkkoon ,eikä vaan uskoa arkaadianmäen radikaaleja ja turhien julkisten hömpötyksiä

– Eroni syyt ovat Piispa Kari Mäkisen puheet ja sukupuolineutraali avioliittolaki!!

– Arkkipiispan kommenttien takia ja jo aiemmin lähetystyöhön lähetettyjen homoparin takia

- Kari Mäkisen selkeä kannan otto sukupuolineutraalin avioliittokäsityksen puolesta.

– Kaikki mitä kirkossa tällä hetkellä tapahtuu ja mihin se on ajautumassa sotii Raamatun oppeja vastaan. Emme halua lastemme saavan tuollaista harhaopetusta.

– Eroan vastalauseeksi : samojen sukupuolten liiton hyväksyminen yhdenvertaiseksi " miehen ja naisen" liiton kanssa. --Kirkossa sopii vihkiä vain miehes ja nainen liittoon. -- Mihin on kadotettu Raamatun ohjeet.

– Arkkipiispa Kari Mäkisen julkiset kannanotot. Oma seurakuntani toimii täysin moitteettomasti, mutta arkkipiispa ja ministeri Päivi Räsänen hajottavat luterilaista kirkkoa. Palaan kirkon jäsenyyteen myöhemmin, mutta tämä on minun tapani protestoida nyt.

– Arkkipiispan ja pappien myönteisyys tasa-arvoiselle avioliittolaille.

- Kirkon päättäjät, muistakaa sodoma ja comora. Kirkon kuuluu toimia raamatun oppien mukaan. Milloin meidän täytyy suvaita eläimeen sekaantujat ja pedofiilit???Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.