Näin artisti Ville Galle muistelee 11 vuoden takaista tv-haastattelusta myöhästymistään – nuorelle pojalle tuli liikaa asioita kerralla

Nuori VilleGalle myöhästyi TV-haastattelusta vuonna 2012 – Katso räppärin reaktio 2:38
Katso videolta, mitä Ville Galle tekisi nyt toisin kuin 11 vuotta sitten.

JVG-duon toinen räppäri Ville Galle nukkui vuonna 2012 pommiin suorasta lähetyksestä. 

JVG-musiikkiduon toinen artisti Ville Galle ei ole aina herännyt suoriin lähetyksiin niin hyvin kuin 10. kesäkuuta Huomenta Suomeen, jossa hän vieraili kollegansa Jare Brandin kanssa. 

Vuonna 2012 Ville Gallea odotettiin Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman tiimoilta tanssinopettajansa Kia Lehmuskosken  kanssa niin ikään Huomenta Suomen lähetykseen, mutta syystä tai toisesta hän oli nukkunut onnensa ohi. 

Häneen saatiin kuitenkin tuolloin puhelinyhteys studiosta. 

– Huomenta ja anteeksi paljon. Tää homma nyt unohtui multa ihan täysin. Olen tosi pahoillani, etten ole siellä nyt, Ville Galle kertoi puhelimitse lähetyksessä 11 vuotta sitten. 

Jälkeenpäin asiaa mietittyään Ville Galle on tullut siihen tulokseen, että siinä tuli nuorelle pojalle liikaa kaikkea kertarysäyksellä. 

– Muistan sen päivän, kun olimme julkaisseet ensimmäisen albumin ja sähköpostiin tuli viesti, että haluanko osallistua Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan. Tuli se ajatus, että tämä on varmaan isoin tv-ohjelma koko maassa, että mikä kunnia, Ville Galle muisteli reaktiotaan pyyntöön. 

Katso videolta, mitä Ville Galle tekisi nyt toisin kuin 11 vuotta sitten. 

Lue myös:

    Uusimmat