Näetkö Facebookissa aina vain samojen naamojen julkaisuja? Apu löytyy asetuksesta, jota vain harva tajuaa käyttää – eikä tarvitse poistaa ketään kavereista!

Nämä Facebook-tyyppit jokainen tunnistaa – löydätkö itsesi tai ystäväsi joukosta? 0:35
Nämä Facebook-tyyppit jokainen tunnistaa – löydätkö itsesi tai ystäväsi joukosta?

Niksi paljastaa, miten saat Facebook-uutisvirtaasi vaihtelua – eikä sinun tarvitse poistaa ketään kavereista!

Pyörivätkö Facebookissa jatkuvasti samojen naamojen päivitykset? Oletko käynyt kaverisi Facebook-profiilissa vain ihmettelemässä, mikset enää näe hänen uusia julkaisujaan? Kokeile tätä niksiä!

Paina kolmea pistettä ja jäädytä

Apu löytyy kolmesta pisteestä kunkin Facebook-julkaisun oikeassa yläkulmassa. Kun painat pisteitä, avautuu valikko; jos painat "jäädytä 30 päiväksi", Facebook lakkaa näyttämästä kyseisen henkilön tai sivun julkaisuja sinulle 30 päivän ajaksi.

Nappia painettuasi saatat huomata, että aktiivisten somepäivittäjien jouduttua jäähylle alat taas nähdä muiden tuttujesi julkaisuja. Kokeile! 

30 päivän päästä asetus katoaa itsekseen, ja kaikki palautuu normaaliksi. 

Jos toisaalta huomaat, ettet halua enää koskaan nähdä kyseisen henkilön tai sivun julkaisuja, valitse listasta "älä seuraa henkilöä x". Nyt julkaisut eivät nouse uutisvirtaasi.

Miten eroon ryhmien jatkuvista julkaisuista?

Kiinnostavakin ryhmä voi muuttua rasitteeksi, jos se tuottaa uutisvirtaasi päivittäin 50 julkaisua. Tämän voit muuttaa ryhmän asetuksista!

Mene ryhmään, jonka asetuksia haluat muuttaa. Paina yläreunan "olet jäsen" -nappia ja valitse "lopeta ryhmän seuraaminen". Näin et enää saa ryhmän julkaisuja uutisvirtaasi. Nyt sinun täytyy siis mennä ryhmään lukemaan uudet julkaisut!

Kuvakaappaus Facebookista 1
Lopeta ryhmän seuraaminen.

Jos et halua Facebookin ilmoittavan sinulle ryhmään tehdyistä julkaisuista, paina nappia "ilmoitukset" ja muuta asetuksia haluamallasi tavalla.

Kuvakaappaus Facebookista 2
Valitse, millaisia ilmoituksia saat.

Lue myös:

    Uusimmat