Myyrä-ohjelmaan osallistuva Ilona Chevakova lähti mukaan uteliaisuudesta: "Se on aika psykologista peliä"

Kilpailijoiden keskuudessa on Myyrä – uusi kausi alkaa 7:46
Myyrän kolmas kausi alkaa

näyttelijä Ilona Chevakova on yksi Myyrän kilpailijoista

Suosittu Myyrä-ohjelma palaa kolmannen kauden jaksoin. Ohjelmassa 10 julkisuudesta tunnettua henkilöä suuntaavat elämänsä seikkailuun tarkoituksenaan selvittää kuka on ohjelman tehtäviä sabotoiva Myyrä.

Yksi kilpailijoista on näyttelijä Ilona Chevakova. Hän lähti mukaan ohjelmaan uteliaisuuttaan. Näyttelijä kertoo, että häntä on pyydetty mukaan erilaisiin tosi-tv formaatteihin mutta Myyrä oli ensimmäinen, jonka koki kiinnostavaksi.

Hän kertoo valmistautuneensa ohjelmaan katsellen edellisiä kausia, sekä kuunnellen ystäviään, jotka ovat ohjelman suuria faneja.

Chevakova kertoo, että vaikeinta ohjelman tekemisessä oli koti-ikävä ja perheestä erossa oleminen. Haastavimmaksi hän kuitenkin kokee kilpakumppaninsa.

– Kun ei tiedä yhtään kuka puhuu totta ja kuka ei ja että voiko kehenkään luottaa. Se on aika psykologista peliä mihin en ole tottunut, Chevakova kertoo.

Näyttelijä kokee tärkeäksi, että sai jutella kuvauspäivien päätteeksi muiden kanssa ja jakaa tuntojaan. Hän kertoo, että se oli hyvä keino pitää oma pää kasassa kisan aikana. Ajatusten nollaamiseen toimi myös urheilu ja toisinaan lasi viiniä.

Chevakovalla on kiireinen kevät ulkomailla kuvattavan elokuvan parissa, josta hän ei toistaiseksi voi kertoa, mutta muutoin hän keskittyy äänitöihin ja dubbauksiin.

Myyrä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin 3.4. alkaen klo 21.00

Lue myös:

    Uusimmat