Mysteeri ratkaistu – herttuatar Meghanin uuden sormuksen merkitys paljastui

Herttuatar Meghanin uuden sormuksen arvoitus on paljastunut.

Viime lauantaisen kuningatar Elisabetin syntymäpäiväjuhlaparaatin yhteydessä julkisuuteen palanneen herttuatar Meghanin vasen käsi huomioitiin laajalti. Sen nimettömässä nimittäin koreili entuudestaan tuntematon sormus.

Vihkisormuksen alle pujotettu uusi sormus on paljastunut niin sanotuksi ikuisuussormukseksi (eng. eternity ring), jonka tarkoitus on – no, symbolisoida ikuista rakkautta. Sormus on vuosipäivälahja prinssi Harryltä, jonka kanssa herttuatar Meghan vuosi sitten avioitui.

Pariskunnalla on ollut myös suurempaa juhlan aihetta, sillä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ensimmäinen lapsi Archie Harrison näki päivänvalon toukokuun alussa.

Ikuisuussormus annetaan naiselle lahjaksi yleensä juuri avioliiton vuosipäivän tai lapsen syntymän kunniaksi. Sormuksen idea on tuttu muillekin kuninkaallisille, sillä muun muassa prinssi William antoi samantapaisen sormuksen lahjaksi vaimolleen herttuatar Catherinelle tämän synnytettyä parin esikoispojan prinssi Georgen.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry osallistuivat lauantain juhlallisuuksiin fanien pettymykseksi ilman pientä poikaansa. Pienokaisen näkemistä ei todennäköisesti kuitenkaan tarvitse kauaa odottaa, sillä hänen ristiäisensä on tarkoitus järjestää tänä kesänä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat