Kuka vuosi kuvat nettiin? Hakkerit pääsivät käsiksi Meghanin ja Harryn salaisiin hääkuviin

0:47
Prinssi Harryn edustustehtävät ovat moninaisia.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin yksityiset hääkuvat ovat vuotaneet sosiaaliseen mediaan.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tähän asti salassa pysyneille yksityisille hääkuville on käynyt köpelösti, sillä ne ovat nyt vuotaneet verkkoon.

Hääkuvat viime vuoden toukokuussa ottaneen valokuvaaja Alexi Lubomirskin tiedostojen hakkeroinnin jälkeen kuvia nähtiin sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Twitterissä. Tiedossa ei ole kuka tai ketkä hakkeroijat olivat.

Virallisesti hääkuvia on julkaistu vain kolme kappaletta: kuvat ovat perinteisiä yhteispotretteja, joissa näkyvät myös morsiusparin perheet.

Lubomirski on ollut kuninkaallisten luottokuvaaja, sillä hän sai kunnian ottaa myös prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viralliset kihlajaiskuvat joulukuussa 2017.

– Aina, kun jompikumpi puhuu, toinen katsoo häntä ja ilmassa on selvästi sähköä. He vajoavat suloisesti omaan pieneen kuplaansa, Lubomirski kertoi tuolloin kuvaussessiosta.

Kuninkaallisten lisäksi myös muut julkisuuspiirit ovat arvostaneet Lubomirskin kuvaustaitoja: hän on aiemmin kuvannut ainakin laulaja Beyoncéta sekä näyttelijöitä Demi Moorea, Natalie Portmania sekä Gwyneth Paltrowta.

Salaisten hääkuvien nettiin vuotaminen vauhditti todennäköisesti herttuatar Meghanin paluuta julkisuuteen esikoispoika Archien syntymän jälkeen. Hänet nähtiin tänään muiden kuninkaallisten tavoin kuningatar Elisabetin syntymäpäivän kunniaksi järjestetyssä juhlaparaatissa Lontoossa.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja