Myrsky Ottawa Senatorsin ympärillä jatkuu – pelaajat narahtivat nolosti valmentajansa haukkumisesta

Kielteiset tapaukset tuntuvat seuraavan Ottawa Senatorsia. Joukkueen pelaajista kuvattiin salaa video, jolla he haukkuvat joukkueen valmentajaa. 

Videolla Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin tunnelmia Suomen visiitiltä. 

Senatorsin Chris Wideman, Matt Duchene, Thomas Chabot, Chris Tierney, Dylan DeMelo ja Alex Formenton olivat Uber-taksin kyydissä Phoenixissa 29. lokakuuta. Matkan aikana kuvattiin video, jossa pelaajat haukkuvat apuvalmentaja Marty Reymondia

Ottawan pelaajat puukottivat valmentajaa muun muassa siitä, että hän on NHL:n historian ainoa valmentaja, jolla on huonoin ylivoimaprosentti ja alivoimaprosentti samana kalenterivuotena. 

– Raymond ei opeta koskaan mitään videopalvereissa, Wideman heitti. 

Duchene tiuskaisi, ettei hän ole jaksanut keskittyä mitättömiin palaverein enää kolmeen viikkoon. 

Senatorsin pelaaja pyysivät anteeksi virallisia kanavia pitkin. Valmentaja Guy Boucher sanoi, että seurassa luotetaan Raymondin taitoihin. 

Videon kuvaaminen tutkitaan. Uberin toimitusjohtaja Rob Khazzam ilmoitti Twitterissä, ettei asiakkaiden filmaaminen kuulu yrityksen toimintatapoihin. 

Kipinät tuskin laantuvat pian, sillä Senatorsin lähihistoria on hyvinkin myrskyinen. Täksi kaudeksi Florida Panthersiin siirtyneen Mike Hoffmanin vaimo syytetään viime kauden kapteenin Erik Karlssonin vaimon kiusaamisesta netissä. Tapauksen oikeuskäsittely on kesken. 

Vara-GM Randy Lee erosi elokuussa, kun hän sai syytteen seksuaalisesta häirinnäistä NHL:n nuorten varausten testitilaisuudessa. Lee ahdisteli bussikuskia. 

Senatorsin pelit ovat sujuneet nihkeästi. Viime kaudella Senators oli koko sarjan toiseksi viimeinen. Tällä kaudella Senators on voittanut 14 ottelusta vain viisi. 

Lue myös:

    Uusimmat