Mustasukkaiselta vaimolta julma ja peruuttamaton teko – voiko tätä edes antaa anteeksi?

Mustasukkaisen vaimon teko täyttää kaikki järjettömyyden merkit. Vai mitä olet mieltä?

Epävarmuus ja mustasukkaisuus saattavat saada muutoin järkevästi käyttäytyvät ihmiset tekemään typeriä asioita. Erään naisen mustasukkaisuus meni kuitenkin tyystin käsittämättömälle tasolle.

Nainen pyysi Reddit-sivustolla neuvoa tukalaksi muuttuneeseen tilanteeseensa.

Twitter-käyttäjä @jlobster jakoi kuvakaappaukset naisen sittemmin poistetusta kirjoituksesta Twitterissä.

"Tämä saattaa olla hirviömäisin asia, jonka olen lukenut tunteet-osiossa, ja se on paljon sanottu." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vertailin itseäni häneen"

Tekstissään nainen kertoo rakastuneensa leskimieheen neljä vuotta aiemmin. Miehellä oli myös nyt 17-vuotias tytär, jonka olemassaolo oli naiselle vaikeaa, mutta hän päätti hyväksyä sen rakkautensa tähden. Kaksi vuotta sitten pari meni naimisiin.

– Parisuhteemme alussa olin todella mustasukkainen hänen edesmenneestä vaimostaan. Hänellä oli tästä kuvia kotonaan, hänen perheensä rakasti häntä ja puhui hänestä, hänen tyttärensä samoin, hänen ystävänsä samoin. Se oli rankkaa. Vertailin itseäni häneen – hän oli kaunis, älykäs, menestynyt. Hän oli mahtava äiti, ystävä, vaimo, mitä tahansa keksitkin. Tiedän, ettei kuolleista saisi puhua pahaakaan, mutta uskon heitä, kun he sanovat näitä asioita. Puhuin silloiselle poikaystävälleni tunteistani ja hän otti jopa joitain kuvia pois myöhemmin parisuhteemme aikana. Silti hänen kotinsa ei koskaan tuntunut minun kodiltani, sillä se tuntui vielä hänen (edesmenneen vaimon) kodiltaan, nainen tuskaili ongelmaansa alustaen.

Nainen jatkaa kertomalla, että kihlauduttuaan pari osti oman, yhteisen kodin, jonne muutti ennen naimisiinmenoaan. Muuton aikana nainen löysi laatikko toisensa perään kuvia edesmenneestä vaimosta yhdessä miehensä tai perheensä kanssa.

– Jotkut näistä polaroideista olivat todella vanhoja. He olivat olleet yhdessä monia, monia vuosia, ja heillä oli niin paljon yhteistä historiaa. En tiedä, miksi minulla napsahti siinä hetkessä, mutta niin kävi. Heitin pois ne kuvat, joissa hän oli, nainen tunnustaa.

Nainen löysi myös edesmenneen vaimon vanhoja tavaroita, jotka hän antoi tai heitti pois. Lisäksi hän poisti tietokoneelta kuvia.

– Siinä hetkessä minusta tuntui kai kuin olisin voittanut? En tiedä, mitä ajattelin saavuttavani tällä, mutta tein sen.

"Myönsin kaiken"

Meni kaksi vuotta, eikä aviomies ollut huomannut vaimonsa julmaa tekoa, mutta hiljattain miehen äiti halusi kuvat itselleen voidakseen koota niistä pojantyttärelleen jotain 18-vuotislahjaksi. Mies meni etsimään kuvia vain huomatakseen, ettei niitä enää ollut.

– Hän kysyi minulta niistä, ja myönsin kaiken, sillä en aikonut valehdella hänelle, nainen avautuu.

Ymmärrettävistä syistä parisuhde on nyt kriisissä.

– Hän on hyvin vihainen minulle, ja pystyy tuskin katsomaan minua. Olen pyytänyt häntä avioliittoneuvontaan, mutta hän kieltäytyy. Olen 13. raskausviikolla, ja yritän selvitä stressistä. Hän on murtunut, ei vain tyttärensä, vaan itsensäkin puolesta. Tiedän, että hän rakasti edesmennyttä vaimoaan todella paljon, ja jos hän olisi vielä täällä, hän luultavasti olisi vielä hänen kanssaan, epätoivoinen nainen tilittää.

"Tiedän, että mokasin"

Aviomies ei suostu enää nukkumaan samassa huoneessa vaimonsa kanssa, eikä välitä tämän selityksistä.

– Tiedän, että mokasin. Tiedän, että minun pitää hyvittää tämä aviomiehelleni ja hänen tyttärelleen, mutta en tiedä, miten.

Nainen kertoo yrittäneensä metsästää kuvia miehensä edesmenneestä vaimosta sukulaisilta, mutta heikohkoin tuloksi. Nyt hän kaipaa sosiaalisen median vinkkejä avioliittonsa pelastamiseksi.

– Rakastan aviomiestäni, ja haluan korjata tämän enemmän kuin mitään. Tiedän, että olen nyt hormonien vallassa, ja mieleni vaeltelee kaikkiin mahdollisiin lopputulemiin, mutta mitä jos tämä on avioliittoni loppu? En voi antaa sen tapahtua, ja minun pitää korjata tämä.

Teolle täystyrmäys

Ei liene kovinkaan yllättävää, että Reddit-sivustolla myötätuntoa ei herunut, ja naisen teko tuomittiin täysin myös Twitter-käyttäjien toimesta. Moni oli erityisen pahoillaan naisen tytärpuolen puolesta, sillä äitipuoli kaikki tämän muistot äidistä. 

"Jopa Tuhkimon äitipuoli ihmettelee, että "voi kulta, tuo oli vähän liikaa, eikö vain??"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kyllä, hän on pahin. Eikä hän ole oikeasti katuvainen. Hän on vain pahoillaan, että jäi kiinni, ja että hänen aviomiehensä on hänelle vihainen."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Huusin vain päässäni "Hän on kuollut! Hän ei ole uhka sinulle, voi luoja, mikä sinussa on vikana?" En voi uskoa, kuinka paljon tämä häiritsee minua." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


***

0:47

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja