Musiikkia tekevä Samu, 27, lähti Love Island Suomi -ohjelmaan rakastumaan ja saamaan uusia kokemuksia – kuvailee seurusteluhistoriaansa surulliseksi

Samu, 27, Helsinki 0:44
Millaista kumppania Samu etsii? Katso esittelyvideo!

Love Island Suomi -ohjelman sinkku Samu, 27, ei koe olleensa koskaan rakastunut. Seuraavaksi luokanopettajan opintoihin pyrkivä mies suunnittelee reissua Brasiliaan, jossa vietti yhdeksän kuukautta vaihto-oppilaana.

Love Island Suomi -ohjelman neljännellä kaudella sinkkujen joukossa näkyvää Samua, 27, vain harva kutsuu ristimänimellä. Enemmän häntä kutsutaan Smagediksi tai Smageksi. Smagedi on myös hänen taitelijanimensä, jolla hän tekee musiikkia. 

– Lempinimi tulee siitä, kun ihmiset kirjoittivat nimeni väärin Smau. Sitten sanottiin Smauksi, sitten tuli Smage ja sitten Smagedi. Se on 15-vuotiaasta asti kulkenut mukana. Jos joku kaveri sanoo mua Samuksi, niin siitä tulee outo fiilis, kuin puhuisin äitini kanssa, Samu kertoi MTV Uutisille. 

Kiireinen mies tekee myös Ihmissuhdemankeli-nimistä podcastia ja työskentelee milloin venekuskina, milloin opettajansijaisena. 

Samu valmistui Ruotsista yliopistosta kauppatieteiden kandidaatiksi ja asui 9 kuukautta opintojensa aikana Brasiliassa. Nyt hän on hakemassa luokanopettajaksi yliopistoon. 

”Homma sujuu parhaiten, kun ei valmistaudu”

Seurusteluhistoriaansa Samu kuvailee melko surulliseksi, koska hän ei ole ikinä ollut varsinaisesti parisuhteessa. 

– Se johtuu ehkä siitä, etten ole koskaan ollut rakastunut tai löytänyt sitä mun tyyppiäni. Olen ehkä myös vähän liian nopea tekemään päätöksiä, jos jokin ei ole mun juttu. En myöskään halua valehdella itselleni tai toiselle, että on jotain enemmän kuin oikeasti on. 

Samun jalat vie alta ihminen, joka antaa hänelle sellaista energiaa, jota hän ei ole kuvitellut olevan edes olemassa. Sellainen, joka saa hänestäkin parhaat puolet esiin. 

– Jolta opin uutta ja saamme toisemme nauramaan.  

Samu haluaa uusia kokemuksia ja rakastua, joten uskalsi sen takia hakea mukaan ohjelmaan. Hän ei usko, että tällaista kokemusta saa mistään muualta. 

Love Island Suomi alkaa maanantaista lauantaihin MTV Katsomossa kello 20 ja MTV3-kanavalla kello 22:35. Jaksot myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat