Muotitaituri Rita Ora on nousukiidossa kohti supertähteyttä

22-vuotias Rita Ora on yksi tämän hetken kuumimpia nimiä pop-maailmassa. Laulaja-lauluntekijä tulee luultavimmin kulkemaan Rihannan kaltaisten supertähtien viitoittamalla tiellä.

24-vuotias Rihanna on tehnyt vaikutuksen lukemattomaan itseään nuorempaan musiikkimaailman tulokkaaseen. Uusimpia barbadoslaisen supertähden jalanjäljissä kulkevia on Iso-Britannian Rihannaksi tituleerattu 22-vuotias laulaja-lauluntekijä Rita Ora. Kosovolaisen Oran ura on lähtenyt nousukiitoon hänen julkaistua yhdessä Jay-Z:n kanssa esitetyn debyyttihittinsä. Kappaletta seuraa elokuun lopulla julkaistava ensimmäinen albumi Ora.

Ora on trendinikkari, joka taitaa tyylin kuin tyylin. Häneen on yhdistetty jo paljon pahaa verta, ja muun muassa Rihannan ja Tulisa Contostavlosin on kerrottu vihoitelleen naiselle hänen menestyksestään. Kaikilta negatiivisilta huhuilta on kuitenkin leikattu siivet.

Rita Oran on huhuttu olevan Kardashianien perheeseen kuuluvan 25-vuotiaan Rob Kardashianin, Kim Kardashianin veljen, tyttöystävä. Ora on kuitenkin itse kieltänyt kaksikon olevan mitään muuta kuin hyviä ystäviä.

Tunnistatko naisen tyylissä aimo annoksen Rihannaa?


Lue myös:


MTV3 Helmi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja