Muodin huipulle -kisaaja kertoo, mikä erottaa hänet kanssakilpailijoista: "Sen lisäksi olen suhteellisen nopea..."

Muodin huipulle -kisaajat julkistetaan! Katso tilaisuus tästä 34:46
Muodin huipulle -kisaajat julkistettiin suorassa lähetyksessä – katso julkistustilaisuus videolta!

Tamperelainen Lauri Järvinen kilpailee tulevalla Muodin huipulle -kaudella.

Muodin huipulle -ohjelma palaa helmikuussa televisioruutuihin uuden kauden ja suunnittelijoiden voimin. Yksi tulevalla kaudella nähtävistä kilpailijoista on tamperelainen Lauri Järvinen, 27.

Järvinen on koulutukseltaan vaatetusartesaani. Hän työskentelee tällä hetkellä Pispala Clothing -yrityksessä, jonka lisäksi hänellä on kokemusta oman malliston luomisesta sekä tv- ja teatteripuvustuksesta.

Järvisen intohimo muotia kohtaan syttyi lukioaikoina. Hän kävi aikoinaan kuvataidelukiota, mutta opiskelu kyseisessä opinahjossa ei tuntunut ottavan tuulta alleen.

– Minä vähän fiilistelin, että mihin suuntaan sitä haluaisi lähteä, ja sitten alkoivat muoti ja vaatteet kiinnostamaan. Sitten minä päädyin tälle alalle, hän kertaa.

Järvinen on luonut tyylillisesti monenlaisia vaatekappaleita. Hän suunnitteli omalle vaatemerkilleen mustia, melko minimalistisia sekä erilaisilla muodoilla ja pukemistavoilla leikitteleviä vaatteita. Nykyisessä työpaikassaan hän puolestaan suunnittelee värikkäitä vaatteita kuvataiteilijoiden kanssa yhteistyössä tehdyistä kuoseista ja printeistä.

Järvinen uskoo erottuvansa kanssakilpailijoistaan kyvyllään yhdistellä eri tyylejä ja tehdä vaatteita, jotka voi pukea monella eri tavalla.

– Sen lisäksi olen suhteellisen nopea ompelemaan, hän sanoo.

Järvisen unelma on päästä suunnittelijaksi johonkin ulkomaiseen muotitaloon. Hän kertoo haluavansa päästä tekemään "jotain suurta ja hienoa".

– Mutta sen näkee sitten tulevaisuudessa, hän toteaa.

Katso Muodin huipulle -julkistustilaisuus yllä olevalta videolta!

Muodin huipulle alkaa helmikuussa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat