Muistatko Sinkkuelämää-sarjan Samanthan kanssa seurustelleen Smith Jerrodin? Tältä hän näyttää nykyään

5:04
Tällaista oli tehdä Sinkkuelämä 2 -elokuvaa.

Jason Lewis katosi muutava vuosi sitten Hollywoodista. 

Varmasti jokainen ikonista Sinkkuelämää-sarjaa seurannut muistaa ohjelmassa nähdyn komistuksen Smith Jerrodin (Jason Lewis), joka seurusteli villistä seksielämästään tunnetun roolihahmo Samantha Jonesin (Kim Cattrall) kanssa. Smith Jerrod hurmasi katsojia adonismaisella olemuksellaan ja hänet nähtiin myös myöhemmin sarjaan pohjautuvassa elokuvassakin.

Sinkkuelämän jälkeen Lewis teki lukuisia rooleja erinäisissä elokuvissa kuin sarjoissakin. Hänellä oli myös pieni rooli 90-luvun supersuositussa Beverly Hills 90210 -teinisarjassa. 

Muutama vuosi sitten Lewis katosi kuitenkin yhtäkkiä kuin tuhka tuuleen Hollywoodista

– Jättäydyin alalta hetkeksi kokonaan, koska olin hakenut vain hyväksyntää eivätkä tekemäni asiat tuntuneet hyvältä, näyttelijä avautui People-lehdelle. 

Sarjan päättymisestä on aikaa jo 16 vuotta ja Lewis on tätä nykyä 49-vuotias ja hän on kihloissa 28-vuotiaan näyttelijä Liz Godwinin kanssa. Mallin urallakin mainetta niittänyt mies on pysynyt yhtä komeana kuin aiemminkin, ripauksena mukaan on tullut iän tuomaa karismaa. 

Lewis tällä viikolla australialaisessa The Morning Show -ohjelmassa. Hän muisteli haastattelussa Sinkkuelämää-sarjan kuvauksia. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja