Muistatko hänet? Sinkkuelämää-komistus paljastaa, miksi hän jätti Hollywoodin

Sinkkuelämää-sarjan komistus Jason Lewis paljastaa, miksi hän aikoinaan jätti Hollywoodin.

Smith Jerrodina Sinkkuelämää-sarjasta ja elokuvista tunnettu näyttelijä Jason Lewis, 46, katosi aikoinaan Hollywoodista vähin äänin. Nyt näyttelijä paljastaa, miksi hän lähti.

– Jättäydyin alalta hetkeksi kokonaan, koska olin hakenut vain hyväksyntää eivätkä tekemäni asiat tuntuneet hyvältä, näyttelijä avautuu.

Hollywoodista poistumisen jälkeen Lewiksen nimi on kuitenkin pysynyt pinnalla. 

– Jutut ovat siinä mielessä hyviä, että et tunne oloasi enää niin yksinäiseksi ja saat tietää maailman viisauksista ja siitä, mistä siellä keskustellaan, komistus painottaa. 

– Onnellisuus ja inhimillisyys tulevat siitä, että olet kiitollinen siitä, mitä sinulla sillä hetkellä on, Lewis täydentää.

Komistus on palannut takaisin ruutuun NBC:n yliluonnollisessa Midnight Texas -sarjassa, jossa hän näyttelee Joe Strong -enkeliä. Näyttelijä oli alusta asti innoissaan roolihahmonsa yliluonnollisista kyvyistä. 

– Kun luin jutusta, pohdiskelin, että siivet, pääsen lentämään! Lewis kertoo People-lehdelle.

Moni muistaa Lewisin Sinkkuelämää-sarjasta, jossa hän onnistui kesyttämään villin Samantha Jonesin (Kim Cattrall). Adoniksena sarjassa hurmannut mies nähtiin myöhemmin myös Sinkkuelämää-elokuvissa. 

Lähde: people.com

Lue myös:

    Uusimmat