MTV3-kanavan Huomenta Suomi uudistuu – tässä on uusi aamutiimi!

Uudet juontajat, uusi ilme ja uusi paikka! Uudistunut Huomenta Suomi herättää katsojat 9.1. alkaen.

MTV3-kanavan Huomenta Suomi -ohjelma lähetetään suorana keskeltä heräävää Helsinkiä Akateemisen kirjakaupan kaupunkistudiolta. Uudistuneessa ohjelmassa uutisilla on edelleen suuri rooli. Huomenta Suomi aloitetaan uutisilla suoraan MTV:n uutisstudiolta klo 6.25 ja niitä nähdään puolen tunnin välein aina klo 9.05 asti.

Huomenta Suomen aamutiimi vahvistuu kolmella uudella juontajalla kun mukaan remmiin hyppäävät esimerkiksi Elixir Life -ohjelmasta tuttu Joanna Kuvaja, Strada-ohjelmaa juontanut toimittaja Ivan Puopolo ja niin toimittajana, selostaja kuin kalastusseikkailijanakin tunnettu Juhani Henriksson.

Uudet juontajat esittäytyvät: Ivan Puopolo 3:45

Uudet juontajat esittäytyvät: Juhani Henriksson 3:22

Uudet juontajat esittäytyvät: Joanna Kuvaja 3:08

Uusien juontajien lisäksi jatkavat MTV3-kanavan tutut ruutukasvot Nina Rahkola, Kirsi Alm-Siira, Mervi Kallio ja Jesse Kamras.

Aamutiimiin liittyy myös Kymmenen uutisten kevennyksistä tuttu Mika Tommola, joka kiertää heräävässä kaupungissa ja raportoi sieltä missä tapahtuu. Meteorologi Pekka Pouta kertoo, millaisessa säässä päivään herätään ja Pekan koira Sini tuo studiokoiran ominaisuudessa aamuihin pehmoisen piristyksen.

Uudet juontajat esittäytyvät: Pekka Pouta ja Sini 1:41

MTV juhlii ensi vuonna 60-vuotista tv-taivaltaan ja se näkyy Huomenta Suomessa aina perjantaisin, kun Retrovartti-nimisessä osuudessa esitetään Tanja Huutosen johdolla arkistojen aarteita ja kysellään mitä tekijöille nyt kuuluu.

– Olen erittäin iloinen, että voimme lähteä liikkeelle vahvalla tiimillä ja uusilla kuvioilla. Vahvaa uutis- ja ajankohtaisasiaa on luvassa, sillä sitä aamun katsojat tutkimustenkin mukaan haluavat. Luvassa on vankkaa osaamista, lämpöä ja leppoisuutta unohtamatta. Uusi aamu voi alkaa hyvillä mielin, kertoo MTV:n uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

Kiinnostavat vieraat ja kuumimmat puheenaiheet ovat uudistuneen Huomenta Suomen lähtökohta. Kotoisa, hauska ja asiantunteva – sitä on uudistunut Huomenta Suomi.

Lue myös:

    Uusimmat