Mainos

MTV3 Internet tuo verkkoon laajan kauppapaikan

MTV3 Internet tuo uuden, erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnatun sähköisen kauppapaikan Internetiin. ShopIt-verkkokauppa avattiin koekäyttöön tänään osoitteessa www.mtv3.fi. Suomen suosituin Internet-media, MTV3 Internet, julkisti samalla uuden kotisivun ja muita mittavia sisällöllisiä uudistuksia.

MTV3 Internet panostaa merkittävästi elektronisen kaupankäynnin kehittämiseen ja tuo markkinoille erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitetun verkkokaupan.

"MTV3 Internetin ShopIt-verkkokauppa tarjoaa kauppiaille ainutlaatuisen helpon ja kohtuuhintaisen pääsyn verkkokaupankäyntiin. Samalla yritykset voivat hyödyntää MTV3 Internetin markkinointi-osaamista omassa liiketoiminnassaan", sanoo MTV3 Internetin myyntijohtaja Lauri Wuorenheimo. "Kuluttajille ShopIt-verkkokauppa tarjoaa turvallisen ja vaivattoman tavan tehdä ostoksia Internetin välityksellä." ShopIt kauppapaikka avattiin koekäyttöön 11. helmikuuta. Laajamittaiseen käyttöön se otetaan toukokuun alussa.

MTV3 Internet panostaa voimakkaasti myös Internet-mainonnan kehittämiseen ja tuo kevään aikana markkinoille täysin uudenlaisia mainoskonsepteja. Kehitystyössä paneudutaan muun muassa interaktiivisuuden lisäämiseen mainonnassa.

Uusi ilme ja rakenne MTV3 Internetille

MTV3 Internet aloitti toimintansa marraskuussa 1995. Tänään, helmikuun 11 päivänä, MTV3 Internet julkisti kymmenennen sukupolvensa Internet-sivut. "MTV3 Internetin uusi etusivu on aiempaa selvästi rauhallisempi ja helppolukuisempi", sanoo MTV3 Internetin toimituspäällikkö Tomi Lindblom. "Tärkein uutisotsikko pysyy yhä sivujen pääaiheena, mutta MTV3-kanavan suosituimpien tv-ohjelmien osuus korostuu entisestään. Samalla siirtyminen kotisivulta eteenpäin helpottuu, kun lukuisat alakokonaisuudet on jaoteltu entistä selkeämpiin kokonaisuuksiin."

Uudistusten tarkoituksena on parantaa MTV3 Internetin sivujen luettavuutta ja helpottaa niillä navigointia. "Samalla pyrimme varmistamaan johtoasemamme Suomen suosituimpana Internet-mediana", sanoo toimitusjohtaja Jukka Mauno MTV3 Internetiä hallinnoivasta Alma Media Interactive Oy:stä. "Uudistus on tehty ajatellen ensisijaisesti käyttäjiämme, mutta samalla se tarjoaa mainostajille entistäkin paremmat mahdollisuudet tavoittaa maamme laajin Internet-yleisö sivujemme kautta."

MTV3 Internet on maamme suosituin Internet-media. Sen sivuille kertyy kuukausittain yli 1,3 miljoonaa käyntiä. Vuoden aikana käyntien määrä on kasvanut kaksinkertaiseksi. Viimeksi kuluneen kahden vuoden aikana käyntien määrä on kaikkiaan viisinkertaistunut.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.