MTV Uutisten Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja meni naimisiin puolisonsa kanssa – katso tunnelmallinen video parin häistä: "Ei ole aina ollut helppoa olla se, mitä olemme"

0:35
Parin koskettava hääjuhla – katso herkät hetket MTV Uutisten videolta!

MTV Uutisten Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja Mari Karppinen on mennyt naimisiin. Karppinen, 35, avioitui puolisonsa kanssa viikko sitten New Yorkissa.

Häät olivat sekoitus juutalaisia ja suomalaisia perinteitä, sillä Karppisen puoliso Shoshi Shmuluvitz, 33, on juutalainen. 

Hääparin vihki Shmuluvitzin täti. 

– Hän ei ole rabbi, vaan osti vihkiluvan 30 dollarilla netistä, Karppinen kertoo MTV Uutisille.

Vieraana häissä oli molempien perheitä ja ystäviä. Karppisen perhe ja monet ystävät saapuivat juhlaan Suomesta. 

Hääjuhlassa Karppinen kertoi vieraille perinteestä, jossa hääkakun leikkauksessa kengän polkaisijasta tulee perheen pomo.

– Hävisin sen, mutta ehkä parempi niin, sillä Shoshi tekee yleensä meidän perheen paremmat päätökset. 

Katso ylläolevalta videolta tunnelmallisia paloja parin kauniista hääjuhlasta!

Ikimuistoinen ensisuudelma kadulla

Karppinen ja Shmuluvitz tapasivat – kuinkas muutenkaan kuin Tinderissä. Kummatkin olivat toimittajia, ja kumpaakin jännitti ensimmäinen tapaaminen. 

Shmuluvitz oli ajatellut, että koska Karppinen on Suomesta, hän varmasti tulee treffipaikalle ajoissa. Karppinen taas ajatteli pelaavansa amerikkalaiseen tapaan ja tuli myöhässä – lopputuloksena amerikkalainen Shmuluvitz sai odotella suomalaista Karppista. 

– Treffeillä yllätyimme siitä, kuinka lyhyt toinen oli! Olemme samanpituisia, Karppinen kertoo. 

Treffit päättyivät ikimuistoiseen ensisuudelmaan kadulla: suudelman aikana tuntemattomat puhkesivat aplodeihin. 

Vaikeiden aikojen läpi

Hääjuhla oli kaksikielinen, seremonia siis esimerkiksi oli englanniksi ja suomeksi. Hääpari valitsi kummankin perinteistä mieluisimmat ja sai häistään juuri omannäköisensä. 

– Perhetaustani on monikulttuurinen, juutalais-amerikkalais-israelilais-syyrialainen, enkä voisi olla ylpeämpi tullessani myös hieman suomalaiseksi, kertoo puolestaan Shmuluvitz MTV Uutisille. 

Hääjuhla oli täynnä tunnetta, itkua ja naurua. Jokainen paikalla ollut tiesi, ettei parin taival ole aina ollut ruusuinen; ei ole ollut helppo olla oma itsensä maailman paineissa. 

– Eikä ole ollut helppoa olla se, mitä olemme, eikä tule häiden jälkeenkään. Mutta kaikki paikallaolijat olivat onnellisia puolestamme, me tunsimme sen vahvasti, hääpari sanoo yhteen ääneen. 

Hääväen joukossa julkkiksia

Vieraana paikalla oli myös muun muassa MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, joka kehuu tunnelmaa lämpimäksi:

– Oli mahtava olla paikalla ystävän tärkeässä päivässä. Juhlat olivat välittömät, lämpimät ja hauskat. 

Häiden jälkeen vastavihitty pari lähti pakoon New Yorkin kaupunkielämää ja päätyi patikoimaan osavaltion pohjoisosan metsiin.

Häämatka jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä huomenna alkaa YK:n yleis- ja ilmastokokoukset, joista Karppinen on taas raportoimassa tuttuun tapaan MTV Uutisille. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja