MTV Uutisten tiedot: 30-vuotias nainen vangittu epäiltynä murhasta Helsingissä – poliisi kertoo, miksi tekoa epäillään juuri murhana

30-vuotias nainen on vangittu epäiltynä murhasta Helsingissä. Nainen vangittiin viikonloppuna. Henkirikoksen uhri oli mies.

MTV Uutisten tietojen mukaan henkirikos tapahtui Kalliossa sijaitsevan asuntolan asunnossa viime viikolla 2.–3. maaliskuuta.

Henkirikos paljastui, kun poliisille tulleen ilmoituksen perusteella asunnosta löytyi mies kuolleena. Teosta epäilty nainen otettiin kiinni keskiviikkona, ja hänet vangittiin lauantaina.

Poliisi on ottanut tapahtumiin liittyen kiinni myös toisen henkilön, miehen. Poliisi harkitsee, esittääkö se häntäkin vangittavaksi. Tutkinnanjohtaja Petri Rainiala vahvistaa MTV Uutisille, että Helsingin poliisilla on tutkittavana murhaepäily.

– Tutkimme henkirikosta murhana, koska teon epäillään tapahtuneen erityisen raa´alla ja julmalla tavalla, Rainiala sanoo.

Tekotapaa Rainiala ei vielä kerro.

– Tutkinta on alkuvaiheessa ja tapahtumien kulkua sekä teon motiivia selvitetään. Taustalla on mahdollisesti päihteiden käyttöä, Rainiala toteaa.

Murhasta epäillyllä naisella ei tiettävästi ole aiempaa vakavaa väkivaltarikostaustaa.

Katso myös: 

8:31
Miksi henkirikokset raaistuvat, sisäministeri Ohisalo? "Täytyy tunnustaa, että hyvinvointivaltio epäonnistuu"

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja