Mainos

MTV seuraa: Juhannuksen synkkä tilasto – yhdeksän hukkunut, viisi kuollut muissa turmissa

MTV seuraa juhannuksen viettoa koko viikonlopun ajan.

21.47: Juhannuksen paluuliikenne on koko maassa rauhoittumassa myös vilkkaammilla tieosuuksilla, Liikennevirastosta kerrotaan. Ruuhkaa on vielä valtatie 5:llä Mikkeli–Heinola-välin eteläosassa Vehmersalmen ja Kuortin tienoilla sekä valtateiden 9 ja 4 nivelkohdassa Jyväskylässä.

20.27: Mikkelissä Pursialan lämpövoimalaitoksen leijukattilassa on syttynyt tulipalo. Myös ympäröivät rakenteet ovat syttyneet. Kuopion hätäkeskuksesta kerrotaan, että palo on saatu rajatuksi, mutta jälkisammutustyöt ja raivaus ovat vielä käynnissä. 

17.52: Pohjanmaalla Pedersören kunnassa on sattunut liikenneonnettomuus. Vaasan hätäkeskuksen mukaan nokkakolarissa on loukkaantunut yksi ihminen vakavasti ja kolme lievemmin.

Onnettomuus sattui Långskogintiellä vähän ennen kello 17:ää. Vakavasti loukkaantunut henkilö on toisen auton kuljettaja. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että molemmat kolarissa olleet autot tuhoutuivat lunastuskuntoon.

16.46: Juhannuksen paluuliikenne jatkunee vilkkaana iltaan saakka. Näin arvioidaan Liikennevirastosta. Lämmin sää viivästyttää juhannuksen viettäjien lähtöä tien päälle.  

Helsingin suuntaan tultaessa vilkkainta on valtateillä 4 ja 5. Kello 16:n jälkeen Mäntsälän kohdalla Helsinkiin päin kulki yli 3000 autoa tunnissa.  

Juhannuksen paluuliikenteen huippu ajoittuu tavallisesti kello 16:n ja 19:n väliin.


16:18 Iäkäs mies hukkui tänään iltapäivällä Loimaalla Varsinais-Suomessa, kertoo pelastuslaitos. Mies oli lähtenyt kaupungin keskustassa yksityisrannasta Loimijokeen uimaan. Rannalla ollut läheinen oli nähnyt miehen painuvan pinnan alle. 

14:11 Juhannuksen paluuliikenne on vilkastumassa, kertoo Liikennevirasto. Eniten liikennettä on toistaiseksi Lahden eteläpuolella.

12.24 Piiritys Pelkosenniemellä on edelleen käynnissä. Lue lisää täältä.

11.00 Poliisi piirittää parhaillaan taloa Pelkosenniemellä. Alueella on useita partioita ja poliisi on sulkenut tietä. Talossa on yksi henkilö ja sieltä on kuulunut laukauksia. Sivullisilla ei ole vaaraa. Tilanne on alkanut noin puoli seitsemän aikaan tänä aamuna. Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran klo 11.45.

10:13 74-vuotias nainen on hukkunut Ristijärvellä Kainuussa aamulla, kertoo pelastuslaitos. Nainen oli lähtenyt kotinsa rannasta uimaan aamulla. Naisen puoliso soitti hätäkeskukseen, kun nainen ei palannut uintireissulta. Pelastuslaitos löysi hänet myöhemmin hukkuneena.  Juhannuksen aikana on tähän mennessä hukkunut kahdeksan ihmistä.  

01:02 Kymenlaaksossa Haminassa on hukkunut noin 30-vuotias mies. Pelastuslaitos sai hälytyksen Onkamaanjärvelle ennen iltakymmentä. Puolenyön jälkeen Kaakkois-Suomen poliisista kerrottiin, että mies oli löytynyt hukkuneena. Mies oli ollut kalastamassa järvellä ja hänen veneensä oli kaatunut. 

JUHANNUSPÄIVÄ

23.02: Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla tapahtui juhannusyönä noin kello viideltä vakava mönkijäturma. Hätäkeskukseen tehdyn ilmoituksen mukaan Kiviojan tiellä oli tapahtunut mönkijän ulosajo. Poliisin mentyä tapahtumapaikalle selvisi, että Ylivieskan suunnasta Kiviojantietä pitkin tullut mönkijä oli ajautunut tien vasemmalle puolelle pientareelle ja siitä edelleen ojanpohjalle. Mönkijä oli jatkanut kulkuaan pitkin ojan pohjaa, kunnes oli törmännyt tieliittymässä olleeseen ojarumpuun. Törmäyksen voimasta mönkijän kyydissä olleet kaksi ihmistä olivat lentäneet tieliittymän yli ojaan.

Oulun poliisilaitokselta kerrotaan, että toinen mönkijällä matkustaneista, ulkopaikkakuntalainen 90-luvulla syntynyt nainen, toimitettiin tajuttomana jatkohoitoon. Alustavan arvion mukaan hän sai törmäyksessä vakavat vammat. Toisen mönkijällä matkustaneen, ulkopaikkakuntalaisen 90-luvulla syntyneen miehen, vammat eivät olleet vakavia. Hän puhalsi alkometriin 1,53 promillea. Poliisi epäilee myös tajuttomana paikalta hoitoon toimitetun olleen alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisi selvittää onnettomuuteen johteita syitä sekä sitä, kumpi mönkijällä liikkeellä olleista toimi mönkijän kuljettajana. Alustavan tiedon mukaan kummallakaan mönkijällä liikkeellä olleista ei ollut päässään suojakypärää. Mönkijän epäillään olleen anastettu.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena, rattijuopumuksena ja moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

21.03: Lapinlahden Metsämiehentiellä alkuillasta syttyneessä tulipalossa ei ole tullut henkilövahinkoja. Kuopion hätäkeskuksen mukaan asukkaille on järjestynyt tilapäismajoitus. Sammutus ja jälkiraivaustyöt jatkuvat aamuun. Palonsyyntutkinta aloitetaan aamulla. Lue lisää tästä.

19.30: Lapinlahden Varpaisjärvellä Pohjois-Savossa palaa rivitalokiinteistö. Kiinteistössä on 12 huoneistoa. Kuopion hätäkeskus sai ilmoituksen tulipalosta Varpaisjärvellä Metsämiehentiellä kello 18. Noin 600 neliön rivitalo on täyden palon vaiheessa. Henkilövahingoista ei ole tietoa. Tapahtumapaikalla on runsaasti palosta aiheutuvaa savua. Poliisi pyytää välttämään liikkumista Metsämiehentien läheisyydessä. Lue lisää täältä.

17.13 Poliisi tiedottaa jo toisesta kuolemaan johtaneesta mönkijäturmasta. Vihdissä sattui aamuyöllä traktorimönkijän ulosajo, jonka seurauksena mönkijän kyydissä ollut 14-vuotias tyttö loukkaantui vakavasti. Hän menehtyi iltapäivällä Töölön sairaalassa onnettomuudessa saamiinsa vammoihin.

Kuljettajana toiminut 17-vuotias poika menetti ajoneuvon hallinnan, ajautui tien oikealle puolelle ojaan ja törmäsi puhelinpylvääseen. Poliisin tietojen mukaan traktorimönkijän kyydissä oli tapahtumahetkellä kuljettajan lisäksi 3 matkustajaa. Lue lisää täältä.

15.31 Nuoret savonlinnalaismiehet tappelivat saaressa Savonlinnassa iltakymmeneltä. Toinen mies sai veitsestä rintaansa. Tekoon epäilty poistui moottoriveneellä toiseen saareen, josta poliisi haki hänet. Uhri vietiin ambulanssilla Joensuun keskussairaalaan, josta hän pääsi toipumaan kotiin. Alkoholilla oli osuutta asiaan. 

10.43 Poliisi tiedottaa, että Jyväskylän ydinkeskustassa oli illalla klo 22.30 aikaan välikohtaus, jonka yhteydessä 4–5 ihmiseltä takavarikoitiin 3 käsiasetta. Poliisi osui alun perin paikalle, koska porukalla oli riitaa keskenään. Lue lisää täältä. 

10.30 Lisätietoja Hämeenlinnan mopo-onnettomuudesta: menehtynyt kuljettaja oli 16-vuotias poika. Matkustajana ollut 15-vuotias tyttö loukkaantui vakavasti. Lue lisää täältä.

08.46 Poliisitiedotteen mukaan Hämeenlinnassa 16-vuotias mopoilija on kuollut yöllä mopon törmättyä valaisinpylvääseen Turuntiellä. Mopon kyydissä ollut 15-vuotias matkustaja loukkaantui vakavasti. Mopo oli suistunut ulos tieltä mutkassa ja törmännyt pylvääseen. 

00.34 Etelä-Savossa Heinävedellä kaksi miestä on loukkaantunut, kun moottorivene törmäsi kallioon. Toinen loukkaantuneista sai turmassa vakavia vammoja. Törmäys sattui Ruokosalmessa. 

JUHANNUSAATTO

23.00: Helsinkiläiset ovat vaeltaneet juhannuksena monissa miehin Seurasaareen, jossa on poltettu juhannuskokkoja ja menty naimisiin perinteisissä juhannushäissä.

0:38

22.18: Heinävedellä on sattunut illalla vesiliikenneonnettomuus, jossa on ollut osallisena kaksi ihmistä. Molemmat pääsivät maihin turvallisesti, joskin toinen loukkaantunut lievästi.

22.17: Eteläsuomalainen noin 70-vuotias mies on hukkunut uintireissulla Puumalassa Saimaan vesistössä. Tapahtumapaikalla annetusta elvytyksestä huolimatta mies menehtyi. Itä-Suomen poliisi jatkaa tapahtuneen selvittämistä kuolemansyyn tutkintana.

Kaikkiaan juhannuksen turmissa on kuollut iltakymmeneen mennessä ainakin 9 ihmistä.

22.15: Juhannuskokkoja on sytytetty illan hämärtyessä eri puolilla maata.

21.30: Kaksi ihmistä on hukkunut moottoriveneonnettomuudessa Luhangassa. Kahdeksanvuotias lapsi ja 40-vuotias mies ovat hukkuneet moottoriveneen kaaduttua Päijänteellä Keski-Suomessa. Asiasa kertoo poliisi. Onnettomuus tapahtui kello 19 Luhangan Rauansaaren läheisyydessä. Onnettomuusvene kaatui, ja veneessä olleet viisi ihmistä joutuivat veden varaan. Poliisi tutkii tapausta kuolemansyyn selvittämisenä.

Hämeenkosken Leppälammella on hukkunut noin 75-vuotias mies mökkirantaansa. Hämeen poliisilaitoksen mukaan mies oli mennyt saunasta uimaan kello 18.00 jälkeen ja hetken uituaan laiturin lähellä hän oli painunut veden alle. Muut rannalla olijat olivat yrittäneet saada miehen pois vedestä, mutta eivät löytäneet tätä veden alta. Paikalle hälytetyt pelastuslaitoksen sukeltajat löysivät miehen melko nopeasti, mutta mies todettiin kuolleeksi. Asiaa tutkitaan kuolemansyyn tutkintana.

Kaikkiaan juhannuksen turmissa on kuollut kello 21.30 mennessä ainakin kahdeksan ihmistä.*

21.02: Pelatuslaitoksia ovat työllistäneet juhannusaattona pienet maasto- ja saunapalot. Keravalla pelastuslaitos sai noin puoli kahdeksalta hälytyksen rakennuspalosta Pukinmäen aukiolle. Pizzerian katolla oli sytytetty paperia palamaan. Vartija oli sammuttanut käsisammuttimella, eikä pelastuslaitoksella ollut paikalla tehtävää.

18.58: Saunapalo on ajanut toistakymmentä hotellivierasta evakkoon Tampereella. Yli 10 hotellivierasta on evakuoitu Tampereella hotelli Hermicasta saunatiloissa syttyneen tulipalon takia. Asiasta kertoo pelastuslaitos. Palo sai alkunsa kello 17 jälkeen Hervannan Insinöörinkadulla sijaitsevan hotellin saunassa.   

Palon epäillään syttyneen kiukaan päälle jääneestä esineestä. Tuli rajattiin saunaan, mutta muu rakennus kärsi savuvahinkoja. Henkilövahingoilta vältyttiin.

18.30: Ruorijuopot ovat työllistäneet poliisia Hämeen vesistöissä. Poliisin haaviin on lipunut tähän mennessä kaksi epäiltyä ruorijuoppoa. Aamupäivällä poliisin venepartio havaitsi edessään hiljaa lipuvan moottoriveneen Asikkalan Kalkkisissa Ruotsalainen-järvellä. Partio antoi pysäytysmerkin veneelle, mutta naiskuljettaja ei havainnut merkkiä vaan jatkoi hidasta menoaan. Partio ajoi veneen rinnalle, jolloin kuljettaja havahtui. Tämän jälkeen veneen ruoriin siirtyi veneessä ollut mies, joka pysäytti veneen muutaman kymmenen metrin ajettuaan. Noin 25-vuotias naiskippari puhalsi tarkkuusalkometriin 0.99 mg/l ja noin 30-vuotias mies 0.62 mg/l. Molempia epäillään vesiliikennejuopumuksesta.

Iltapäivällä venepartio pysäytti niin ikään Ruotsalaisella Heinolan Saunasaaren edustalla moottoriveneen, jota kuljetti noin 50-vuotias mies. Tämä puhalsi 0.84 mg/l poliisin tarkkuusalkometriin. Veneessä oli kipparin lisäksi kolme muuta ihmistä, pelastusliivejä oli vain kahdelle. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus vesiliikennejuopumuksesta ja vesiliikennerikkomuksesta.

17.36: Parikkalan Viitasaaressa on syttynyt iltapäivällä noin 2 hehtaarin maastopalo, joka on uhannut levitä myös läheiseen rakennukseen. Kuopion hätäkeskuksen mukaan palon leviämisestä ei ole enää suurta vaaraa.

16.35: Etelä-Savon pelastuslaitos varoittaa veneilijöitä pinnalle nousseesta vesiputkesta. Puumalan Koskenselällä Koskenselän leirintäalueen ja Kapasaaren välillä on vesiputki noussut pintaan. Pelastuslaitos on käynyt paikan päällä merkkaamassa putken poijuilla ja ilmoittanut asiasta vesilaitokselle.

13:52: Ukonilmat saattavat häiritä juhannuspäivän viettoa. Forecan tutkakuvissa näkyy, miten ukkosrintama matkaa Lapin yllä.

13.51:  Kuolemaan johtaneita liikenneonnettomuuksia on sattunut yhteensä kaksi. Lisäksi kaksi ihmistä on hukkunut ja yksi menehtynyt mönkijäonnettomuudessa.*

12.30: Keski-ikäinen mies hukkui tänään aamulla Saarijärvellä. Mies oli ollut kalassa kahden lapsen kanssa, kun vene kaatui. Lapset pääsivät uimaan rannalle, mutta mies oli painunut veden alle. Lapset kuljetettiin terveyskeskukseen tarkastukseen.

11.14: Oulun poliisilaitoksen alueella on napattu eilisen ja yön aikana useita rattijuoppoja. 

Mäläskänsuoralla Tyrnävällä henkilöauto ulos noin puoli kuuden aikaan aamulla. Kuljettajaksi epäiltyä nuorehkoa miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Mies oli menettänyt ulosajon seurauksena tajuntansa, mutta hän tuli kuitenkin myöhemmässä vaiheessa tajuihinsa. Kuljettaja siirrettiin ambulanssilla sairaalaan jatkotutkimuksiin.

10.10: Juhannuksen menoliikenne on sujunut tänään ilman ruuhkia ja onnettomuuksia koko maassa, kertoo Liikennevirasto.  

Liikenteen odotetaan vilkastuvan myöhemmin jonkin verran. Eilisenkaltaisia automääriä ei kuitenkaan ole tänään odotettavissa.  
Eilen isoin ruuhka oli Heinola pohjoispuolella, missä autoja oli jopa 4000 tunnissa. Tänään paikalla voidaan Liikenneviraston mukaan päästä noin 3 000 autoon tunnissa. Kello 14:ään mennessä liikenteen pitäisi kuitenkin rauhoittua.

Eilen liikennettä hidastivat myös Lahdenväylällä sattuneet kaksi kolmen auton kolaria, toinen Keravan ja toinen Mäntsälän kohdalla. Onnettomuuksissa oli osallisena yhteensä 15 henkeä, joista yksi vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.  

7.55: Kaksi henkilöä kuljetettiin sairaalahoitoon Kempeleessä, kun auto ajoi ulos Juurrusuontiellä ennen aamuseitsemää. Auto ajoi tilanteeseen noin 80 kilometrin tuntinopeudella, kierien onnettomuudessa kattonsa kautta ympäri 20 metrin matkan. Autossa ei loukkaantuneiden lisäksi ollut muita matkustajia.

Kipua päässään ja niskassaan vlalitellut 19-vuotias kuljettaja puhalsi 2,6 promillen lukemat, minkä johdosta häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet vietiin tarkistukseen. Auton omistajaa epäillään taas kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

6.50: Tyrnävällä henkilöauto on ajautunut tuntemattomasta syystä ulos tieltä ja pyörinyt useita kertoja katon kautta ympäri. Henkilö on kuljetettu jatkohoitoon.

6.46:  Yksi henkilö menehtyi tänään Valtatie 2:lla henkilöauton suistuttua tieltä. Onnettomuus tapahtui Humppilassa lähellä Loimaan rajaa noin kello 2.30.

Turmassa menehtyi autoa kuljettanut 20-vuotias mies. Autossa ei ollut muita matkustajia. Henkilöauto vaurioitui pahoin.

Alustavien tietojen mukaan mies oli ajanut autolla Porin suunnasta, menettänyt ajoneuvon hallinnan ja suistunut vasemmalle ojaan katon kautta kuljettajan lentäen ulos autosta. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn tutkintana. 

Lue juttu tästä.

5.08: Juhannuksen menoliikenne on tänään kovimmillaan kello 10–14:n välillä, kerrotaan Liikennevirastosta. Pahimmat ruuhkat ovat eilisen tapaan Nelostiellä Helsingin ja Lahden välillä. Heinolan jälkeen ruuhkat hälvenevät.

Liikennevirasto arvioi, ettei perjantain menoliikenne ole yhtä vilkasta kuin torstaina, mutta suosittelee lähtemään liikenteeseen ennen aamukymmentä. 

4.44: Tämänhetkisten tietojen mukaan kuluneena yönä ei ole tapahtunut uusia kuolemaan johtaneita onnettomuuksia, vaikka joitakin henkilöitä pelastuslaitos on joutunut pelastamaan muun muassa veden varasta. Lisäksi Lappeenrannassa hätäkeskus sai hälytyksen liikenteenohjauskyltin päällä istuneesta henkilöstä, joka kuitenkin onnistui itse pääsemään alas.

Jämsässä 45 neliöinen rantasauna tuhoutui täysin tulipalossa ja Polvijärvellä vanhassa kesäasunnossa roihahti tulipalo. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan sattunut.

TORSTAI

23.31: Twitterissä myös lasketaan luikuria siitä, miten juhannusta ajateltaessa pelataan mielikuvilla.

22.37: Oulun poliisilaitos kertoo myös valitettavasta kuolemantapauksesta Merijärvellä. Iäkäs mies menehtyi mönkijäonnettomuudessa. Lue uutinen aiheesta tästä.

22.30: Oulun poliisilaitos kertoo, että Nivalassa poliisi korjasi talteen miehen, joka konttasi moponsa vieressä kevyenliikenteenväylällä. Mies puhalsi alkometriin huikeat lukemat. Katso juttumme tästä.

21.32: Liikenneturvallisuudesta vastaava poliisiylitarkastaja Samppa Holopainen sanoo Twitterissä, että juhannusliikenne on sujunut rauhallisesti muutamia ylilyöntejä huomioon ottamatta.

21.28: Kaksi huvivenettä on törmännyt yhteen Sipossa, kertoo Rajavartiolaitos. Juttumme aiheesta.

21.05: MTV pisti mökkijärvien lämpötilat kartalle. Suomen ympäristökeskuksen hydrologi Johanna Korhonen arvioi, että useilla järvillä uidaan juhannuksena yli 20 asteisessa vedessä. Katso juttu tästä.

20.15: Juhannuksen menoliikenne pääkaupunkiseudulta pohjoiseen päin on rauhoittunut jo niin paljon, ettei jonoja enää muodostu. Liikenneviraston mukaan torstain menoliikenne on ollut huomattavasti vilkkaampi kuin edellisvuonna, mikä johtunee aurinkoisemmista sääennusteista. Pahin ruuhkapiikki oli Helsingin ja Lahden välillä iltapäiväneljän jälkeen.

19.52: Sateet pitävät todennäköisesti huolen siitä, että kokkoja voi polttaa ympäri Suomen. Ympäristökeskus muistuttaa kuitenkin, että jätteenpolttokielto koskee myös juhannuskokkoja. Kokossa poltettavaksi sopii vain puhdas ja kuiva puu.

19.05: Tällaista säätä juhannukseksi on nyt luvassa:

18.50: Juhannuksen menoliikenne on tasaantumassa eikä liikennemäärien uskota enää kasvavan, Liikennevirastosta kerrotaan.  Liikenne pysynee vilkkaana iltakahdeksaan asti. Saariston lautoille on edelleen jopa yli tunnin jonoja, ja jonojen purkaminen voi kestää useita tunteja. 

18.09: Juhannuksen menoliikenne pääkaupunkiseudulta pohjoiseen päin on rauhoittunut iltapäiväneljän ruuhkapiikin jälkeen. Pahimmat ruuhkat ovat tällä hetkellä Nelostiellä Lahden pohjoispuolella, kertoo Liikennevirasto.   

Nelostiellä Lahden pohjoispuolella liikkui jopa 3000 ajoneuvoa tunnissa. Heinolan kohdalla pääsee etenemään noin 70 kilometrin tuntinopeudella, mutta siitä pohjoiseen päin jonot hajaantuvat. 

2:03

18:03 MTV Uutiset seuraa menoliikennettä valtatie 4:llä Mäntsälässä klo 18.40 alkavassa nettilivessä sekä Seitsemän uutisissa. Haastateltavana on ylikomisario Kari Pesonen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

17.38: Juhannuksen menoliikenne pääkaupunkiseudulta pohjoiseen päin on rauhoittunut. Pahimmat ruuhkat ovat tällä hetkellä Nelostiellä Lahden pohjoispuolella, kertoo Liikennevirasto.  Liikennettä hidasti ruuhkan lisäksi Lahdenväylällä sattuneet kaksi kolmen auton kolaria, toinen Keravan ja toinen Mäntsälän kohdalla.

17.15: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos on julkaissut juhannusmuistion juhlijoille, jossa se vinkkaa muun muassa huolellisesta tulenkäsittelystä:

– Grillaa niin, ettei kukaan polta itseään eikä tuli pääse irti. Varaa alkusammutusvälineitä lähettyville. Tarkista, että tuhka on 110 % varmasti jäähtynyttä, ennen kuin kaadat sitä luontoon tai roskikseen.

16.50: Liikenne on selvästi vilkastunut, jopa ruuhkautunut paikoin. Nelostiellä liikenne kulkee jälleen normaalisti Jyväskylän kohdalla sattuneen onnettomuuden jälkeen.

16.11: Nelostiellä on tapahtunut liikenneonnettomuus, pelastuslaitokselta kerrotaan. Paikallisradion tietojen mukaan turma on sattunut Jyväskylän kohdalla ja tulee ruuhkauttamaan liikennettä.

16.03:  Puolustusvoimat lähetti varsin komeat juhannusterveiset: "Sitä on ilmassa."

15.42: Vuonna 1958 näytti juhannusruuhkakin vähän toisenlaiselta:

15.32: Liikenne on lisääntynyt saaristoteillä sekä tiellä 40 Raisiossa Varsinais-Suomessa. Saaristoon suuntautuva lauttaliikenne on vilkastunut, ja jonotusaika ruuhkaisimmille lautoille voi olla jopa tunnin.  

15.30: Tässä vielä muistutukseksi lista paikoista, jossa peltipoliisi juhannuksena ainakin päivystää.

15.15:  Juhannuksen menoliikenne on vilkastunut ja liikennemäärät ovat kasvussa, kertoo Liikennevirasto.  Erityisesti Nelostiellä liikenne on lisääntynyt ja ajonopeudet hidastuneet. Myös Viitostiellä Heinolasta Mikkeliin ja valtatiellä 9 Tampereelta Oriveden suuntaan liikennemäärät ovat kasvaneet.  Ruuhkautumista odotetaan kello 15-18 välille

15.00:  –Viisaasti juhannuksena järvellä, maalla, merellä ja ilmassa, muistuttaa Sisä-Suomen poliisi Facebookissa.

14.30: Asuntoauton kuljettaja on kuollut ojaanajossa Hollolassa Päijät-Hämeessä, kertoo pelastuslaitos. Pelastuslaitoksen mukaan auto oli menossa valtatietä 12 Tampereen suuntaan ja suistui kulkusuunnassa oikealle puolelle tietä. Asuntoautossa ei ollut muita ihmisiä. Poliisi tutkii onnettomuuden syitä.   

13.55: Itä-Suomen poliisi toivottaa Facebookissa kaikille oikein hyvää juhannusta, mutta muistuttaa selviytymisoppaan muodossa pitämään järjen päässä juhlahumusta huolimatta.

– Muistakaa, että parhaimmat juhannusjuhlat vietetään ilman poliiseja.

Seurannassa on huomioitu kaikki juhannuksen kuolonuhrit torstaista alkaen.

*Korjattu virheellistä tietoa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.