MTV paikalla: Tällainen oli Silja Serenaden ensimmäinen matka Suomesta Riikaan – katso toimittajan matkapäiväkirjasta, miten poikkeusaika vaikutti suosittuun risteilyyn

Silja Serenade muutti reittiään koronan vuoksi Tukholmasta Riikaan – toimittajamme hyppäsi laivan kyytiin: Katso tunnelmat! 4:50
Katso toimittajan matkapäiväkirjasta, millainen Riian risteily oli.

Ruotsin koronavirustilanteen vuoksi Tallinkin Silja Serenade ei seilaa tuttua reittiään Tukholmaan tänä kesänä. Uutena reittinä on risteily Helsingistä Riikaan.

18. maaliskuuta lähtien risteilijä Silja Serenade on pysynyt laiturissa kiinni. Vihdoin tänä perjantaina se pääsi jälleen seilaamaan, yli sadan päivän jälkeen. Nyt suuntana oli Tukholman sijaan Riika.

Risteily on käytännössä täysin samanlainen kuin se olisi ollut Tukholmaan mentäessä. Matkat ovat olleet todella suosittuja, ja sen vuoksi elokuun loppuun saadaan myyntiin kuusi matkaa lisää.

Laivassa on joitain poikkeusjärjestelyjä koronavirustilanteen vuoksi. MTV Uutisten toimittaja Jonna Hellgren kävi risteilyllä ja kertoo videolla, millainen matka oli.

Lue myös:

    Uusimmat