MTV Oulussa: Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja kritisoi hallitusta liian löysästä maahanmuuttopolitiikasta: "Tulokset ovat selkeästi nähtävissä – muutos pitää tapahtua tämän kevään aikana"

Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja: Rikolliset saatava ulos maasta 3:35

Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninsen (kok.) mukaan hallituksen maahanmuuttopolitiikka on ollut liian löysää.

Hänninen kommentoi Oulun uusia alaikäisiin lapsiin kohdistuneita epäiltyjä seksuaalirikoksia MTV:n Seitsemän uutisissa.

– Tulokset ovat selkeästi nähtävissä. Meidän pitää tunnistaa ja tunnustaa tosiasiat ja tehdä työt nyt uudestaan. Se pitää tapahtua välittömästi tämän kevään aikana.

"Juurisyille pitäisi päästä hoitamaan asioita"

Oulun kaupungin johtoryhmä kokoontuu huomenna tekemään konkreettista toimenpideohjelmaa vastaavien tapausten ennaltaehkäisemiseksi.

– Meidän pitää saada suunnitelmat sellaiseen järjestykseen, että saadaan väki pysymään omilla alueillaan, eli juurisyille pitäisi päästä hoitamaan asioita.

Tällaisiksi asioiksi Hänninen listaa muun muassa Euroopan rajan pitämisen, länsirajan valvonnan tehostamisen sekä poliisin ja oikeuden resurssien lisäämisen.

– Meidän pitää nopeuttaa käsittelyä, ja rikolliset ja henkilöt, joilla ei ole oikeutta olla täällä, pitää saada pois Suomesta.

Lue myös:

    Uusimmat