Motörheadin julkaisema Neumann-kuva hämmentää – Nipa paljastaa taustat

Brittiläinen hard rock -yhtye Motörhead yllätti keskiviikkona julkaisemalla Facebook-sivulla kuvan, jossa komeilee Dingo-lauja Pertti ”Nipa” Neumann.

Motörhead-bändin fanit hieraisivat keskiviikkoaamuna silmiään, kun bändin viralliselle Facebook-sivulle ilmestyi kuva, jossa poseeraa tuttu suomalaismuusikko, Dingon Neumann. Kuvassa Neumann poseeraa kahden miehen kanssa ja he nauttivat bändin nimikko-olutta.

MTV.fi tavoitti huvittuneen Neumannin, joka selvensi kuvan taustoja. Kuvassa Neumannin kanssa poseeraavat Domino de la Rogue (vas.) sekä Motörheadin tuotteiden maahantuojana häärivä Juha Liimatta (oik.)

– Sain yksi ilta kutsun Juhalta hänen kotiinsa ja istuimme siellä iltaa ja maistoimme olutta. Sekä Juha että Domino ovat pitkän matkan Dingo-faneja.

Miksi kyseinen kaverikuva sitten päätyi bändin viralliselle Facebook-sivulle?

– Se nyt oli kai tarkoitettu tuollaiseksi fanituskuvaksi. En nyt varsianiseksi Motörhead-faniksi itseäni kuvailisi, mutta tykkään bändin asenteesta ja pitkästä historiasta.

Neumann itsekin naurahtaa kuvan saamalle huomiolle.

– No enhän minä nyt ihan Motörheadilta näytä, hän heittää.

Dingo-laulaja on kuitenkin luottavaisella mielellä sen suhteen, että vielä jonain päivän hän tapaa bändin jäseniä.

– Periaatteessa tämä oli sellainen alustava tilaisuus. Eli tulen saamaan vielä kutsun yleiseen tilaisuuteen ja uskon, että tulen vielä tapaamaan Motörheadin jäseniä, tavalla tai toisella. 

Lue myös:

    Uusimmat