Morsiamen jalka vääntyi luonnottomaan asentoon kesken polttareiden – siskon ripeä toiminta pelasti jalan amputaatiolta: "Tämä olisi voinut olla todella erilainen tarina"

1:43
Häät ovat taas suosiossa: jopa 25 000 avioparia sanoo toisilleen vuosittain tahdon. MTV Uutiset vieraili häämessuilla aiemmin tänä vuonna.

Lula oli menettää jalkansa polttareidensa tiimellyksessä. Kiitos siskon nopean toiminnan, morsian sai järjestää häänsä lähes niin kuin ne oli suunniteltukin. 

Moni morsian ja sulhanen odottavat heille järjestettäviä polttareita lähes yhtä paljon kuin varsinaista hääpäiväänsä.

Siinä, missä monien juhlakalujen polttarit sujuvat seesteisissä merkeissä esimerkiksi erilaisista kylpylähoidoista nauttien, toiset laittavat todellisen bilevaihteen silmään – eikä loppu ole välttämättä niinkään kaunis.

– Olin niin innoissani polttareistani, mutta ne muuttuivatkin painajaiseksi, Lula O’Neins kuvailee onnettomasti päättyneitä polttareitaan Mirror-lehdelle.

Rentouttava polttarijuhla sai kipeän käänteen

Lulan polttareiden oli suunniteltu olevan tauko stressaavasta arjesta ja häiden järjestämisestä. Polttariseurueelle oli varattu kaksi mökkiä kylpytynnyreineen ja kaikki sujui suunnitellusti.

– Meillä oli hauskaa, enkä ollut edes humalassa, muutaman lasin kuohuvaa illan aikana nauttinut morsian kartoittaa Fox Newsille.

Vaikka nainen oli liki selvin päin, hänen askelluksensa ei ollut varmimmasta päästä ja Lula kompastui. Rysähdys teki todella kipeää, sillä hänen jalkansa vääntyi rytäkässä luonnottomaan asentoon.

Koska ambulanssin saapumisessa kului useampi tunti, Lulan sisko päätti toimia.

Gabrielle päätti painaa jalkani takaisin paikoilleen – ajatellen, että se auttaa, vaikkei hän ollut käynyt ensiapukoulutusta, Lula kertaa pelottavaa hetkeä.

Siskon ripeä toiminta pelasti amputaatiolta

Sairaalassa otetut röntgenkuvat paljastivat, että sekä Lulan pohje- että sääriluu olivat molemmat menneet kahdesta kohtaa poikki.

Vammat vaativat useita toimenpiteitä: katkenneet luut aseteltiin oikeaan asentoon metallisten levyjen avulla ja nilkkaa tuettiin ruuvien avulla. 

– Jalkani meni poikki neljästä kohtaa. Lääkäri sanoi, että ellei Gabrielle olisi taittanut jalkaa takaisin paikoilleen, raajani olisi pitänyt amputoida.

Häät oli vaarassa peruuntua

Kaksi kuukautta tapahtuneen jälkeen koitti Lulan ja Alexin suuri päivä Italiassa Comojärven rannalla.

Aviopari oli hetken harkinnut siirtävänsä häitään, mutta koska juhlat oli varattu ja maksettu, pari päätti keinutella avioliiton onnelliseen satamaan niin kuin olivat suunnitelleetkin

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Hääpäivänä alttarille kävelikin morsian, joka ei liioin kivusta välittänyt: hän oli ”seitsemännessä taivaassa”.

– Olin hieman surullinen, kun en voinut käyttää valitsemiani kauniita korkokenkiä. Onneksi pitkä mekkoni peitti saappaan, joten vieraani eivät nähneet, kun nilkutin alttarille, Lula muistelee tärkeää päiväänsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Hääyö ja niin ikään tuoreen avioparin kuherruskuukausi menivät enemmän tai vähemmän osumaa saaneen jalan ehdoilla. 

– Olen ehkä saattanut viettää hääpäiväni ja -matkani konkkaamalla kaikkialle suojaava saapas jalassani, mutta se on pieni hinta siitä, että minulla on jalka edelleen tallella.

Pitkästä paranemisprosessista huolimatta Lula kokee olevansa suuressa kiitollisuudenvelassa siskolleen. 

– On ihan totta, että ilman hänen (Gabrielle) ripeää toimintaansa tämä olisi voinut olla todella erilainen tarina, Lula kiittää siskoaan.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja