Sulhanen pilasi häänsä törkeällä käytöksellään – morsian ei ole vieläkään antanut anteeksi: "Hänelle oli kaikkein tärkeintä vetää kännit kavereidensa kanssa"

7:43
Tässä ovat vuoden 2019 kuumimmat häätrendit. Huomenta Suomen vieraana häämessutuottaja Paula Kirvesmäki ja yrittäjä Henna Koste.

Hääpäivän toivoisi olevan ainutlaatuinen juhla, jota voi muistella lämmöllä vielä kiikkustuolissakin. Tämän pariskunnan hääpäivä oli ikimuistoinen, mutta ikävästä syystä, kertoo brittiläislehti Mirror.

Video: Huomenta Suomessa keskusteltiin vuoden 2019 häätrendeistä. 

Viina vei miestä

Eräs morsian avautui tuhansille Mumsnet-ryhmän jäsenille hääpäivästään, joka oli kaikkea muuta kuin onnellinen tai rakkaudentäyteinen.

Sulhanen tuntui viihtyvän häissään paremmin jätkäporukassa kuin tuoreen vaimonsa kanssa. Mies kumosikin useita alkoholijuomia kurkustaan alas, mikä sai miehen melkoiseen tokkuraan.

Morsian yritti puuttua miehensä alkoholinkäyttöön, mutta mies ei ottanut vaimonsa neuvoista onkeensa.

– En nähnyt häntä juurikaan ennen kuin olimme lähdössä pois, morsian muistelee surullisenkuuluisaa hääpäiväänsä.

Sulhanen oli oksentaa taksiin

Kun hääpari siirtyi juhlapaikalta kohti hääsviittiään, mies alkoi voimaan pahoin. Sulhanen roikottikin päätään taksin ikkunasta koko matkan ajan siltä varalta, että hän oksentaisi. Se siitä romantiikasta.

– Taksikuski lähes kieltäytyi ottamasta häntä kyytiin. Kun pääsimme hotellille, hän ei muistanut, miten pääsemme huoneeseemme, morsian kertaa tapahtumia.

Ilta päättyi kyyneliin

Kun tuore aviopari saapui lopulta hotellin hääsviittiin, morsian pyysi miestään auttamaan häämekon riisumisen kanssa. Sen sijaan, että mies olisi ollut innoissaan siirtymään tuoreen aviovaimonsa kanssa vällyjen väliin, mies katsoi naistaan halveksien ja sammui sängylle.

– Samaan aikaan kamppailin miljoonien nappien ja mekkoni kanssa, morsian muistelee hääyötään.

Morsian oli näkemästään ja kokemastaan niin pettynyt, että hän purskahti itkuun pettymyksestä.

– Tiedän, että yleensä kaikki ovat todella väsyneitä kiireisen hääpäivän jälkeen, mutta odotin niin innolla, että joisimme huoneessa drinkit ja keskustelisimme hääpäivästämme, morsian tilitti pettyneenä.

Voiko käytöstä antaa anteeksi?

Morsian kertoo päivityksessään, että on erityisen pettynyt siitä, ettei mies halunnut viettää aikaansa tuoreen vaimonsa tai juhlavieraiden kanssa niin tärkeänä päivänä.

– Ainoa asia, mikä minulle merkitsi, oli se, että olisimme viettäneet päivän yhdessä. Tuntuu, että hänelle oli kaikkein tärkeintä vetää kännit kavereidensa kanssa.

Lisäksi morsian ei pysty sulattamaan sitä, että hänen miehensä käyttäytyi niin itsekkäästi, vaikka vastaavanlaisesta käytöksestä oli käyty keskusteluja ennenkin.

– Hän tietää, että tuollainen käytös järkyttää minua, ja meillä on ollut useita tilanteita, kun hän joutuu pyydellä käytöstään anteeksi. Minusta kuitenkin tuntuu, ettei hän ymmärrä, mitä hän todella teki, morsian pohtii.

Häistä on tullut kuluneeksi useampi viikko, eikä loukkaantunut morsian ole pystynyt antamaan miehelleen vieläkään anteeksi hääpäivän pilaamista.

Antaisitko sinä vastaavanlaista käytöstä anteeksi?

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Mirror, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja