Polttarit joka tyyliin: Järjestä morsiamelle juuri hänen näköisensä juhlat

Häät lähestyvät ja yksi kaason suurimpia stressinaiheita on järjestää mieleenpainuvat polttarit, jotka ovat morsiamen mieleen.

Kaikenlainen juhlakalun nolaaminen ja riepotteleminen on auttamatta vanhanaikaista. Tärkeintä tämän päivän polttareissa on, että polttarit ovat morsiamen tyylin mukaiset.

Tunnista alla olevasta listasta morsiantyyppi, ja tartu polttarivinkkeihimme!

1. Luonnonlapsi

Intohimoista vegaania ja maailmanparantajaa ei ehkä kannata viedä helikopterilennätykselle tai kynsihoitoihin. Tämä kaveri voisi tykätä ulkoilmasta ja kavereiden seurasta. Maastosuunnistus pistää veren liikkeelle suonissa ja herättää peruskoulun liikuntatuntimuistot mieleen.

Suunnistusleikki:

Ensimmäinen vieras menee morsiamen kotiin ja ojentaa tälle kirjeen. Kirjeessä on valokuva ja vinkki paikasta, johon morsion täytyy yhdessä vieraan kanssa löytää. Morsian etsii kyseisen paikan, jossa odottaa vieras numero kaksi, uuden vihjeen kanssa.

Jos vieraita on vähemmän kuin rasteja, ykkösrastilla odottanut vieras voi lähteä kolmosrastille, kun morsian lähtee toisen kaverinsa kanssa etsimään kakkosrastia. Jos vieraita on saman verran kuin rasteja, morsiamen mukana kasvava joukkio kasvaa joka rastilla, kun vieraat liittyvät morsion matkaan.

Jokaisella rastilla tehdään tehtäviä, kuten täytetään ristikko, jossa on jokaisen morsiamen poikakaverin tai luokkakaverin nimi. Ristikko voi jopa paljastaa seuraavan rastin sijaintipaikan. Polttareissa voidaan tehdä myös esimerkiksi morsiustaikoja, kuten "kirjoita lappuun toiveesi hääparia varten ja polta lappu kynttilän liekissä".

Ota kuvat itse ja tulosta ne ja kuoriin tulevat vihjeet töissä tai koulussa, niin siitä ei tarvitse maksaa. Kynttilän voi tuoda kotoa, ristikon voi tehdä tulostepaperille. Viimeinen rasti voi olla jonkun koti, jossa odottaa lämmin sauna. Jos rahaa on, saunan voi vuokrata. Vieraat hankkivat purtavaa nyyttärimeiningillä.

2. Muotifriikki

Tämän ystävän tunnistaa joka päivä erilaisesta asukokonaisuudesta, blogien suurkuluttamisesta ja kaikenkertovista vilkaisuista sinun viisi vuotta vanhoihin talvikenkiisi.

Tälle kaverityypille on kaikkein vaikeinta keksiä polttareita. Jatkuvasti muodin pinnalla ratsastava kaveri kun on lukenut netistä kaikki polttarijutut, mitä kuvitella saattaa. Hänellä on myös paljon ajatuksia siitä, millaiset polttarit olisivat vaan todella nolot.

Järjestäkää kaverille oma muotikuvaus. Palkatkaa vaikka valokuvauksen opiskelija, joka voi edulliseen hintaan ottaa läjäpäin ihania kuvia morsiamesta. Miettikää kuvauspaikka ajatuksella. Vaihtoehtoja on paljon: kesäinen puutarha, sirkus, maatila, järvimaisema, hylätty kartano…

Kuvauksesta saa jännittävämmän, jos kyseessä on alusvaatekuvaus. Seksikkäät, mutta kauniit kuvat voi pitää muistona pöytälaatikossa, tai antaa häälahjaksi onnekkaalle sulhaselle.

3. Ujo morsian

Morsian on pelännyt jo viikkokausia ennen häitä sitä huomion määrää, minkä häät tuovat mukanaan. Hän kerta kaikkiaan inhoaa olla huomion keskipisteenä. Hänen harrastuksiinsa kuuluu kirjojen lukeminen, viulun soittaminen ja kissojen silittely. Hän on ilmoittanut jo ainakin kymmenen kertaa, ettei polttareita tarvitse lainkaan järjestää.

Järjestä morsiamelle pienet ja rauhalliset polttarit. Menkää vaikka johonkin taidetyöpajaan tekemään savimaljoja tai kokeilemaan öljymaalausta. Perinteinen saunominen on mukava lopetus päivälle.

4. Urheiluhullu

Crossfit, jooga, jumppa, aerobic, tanssi, potkunyrkkeily, karate, jalkapallo, tikanheitto… Kaverisi on ehtinyt harrastaa elämänsä varrella jo lähestulkoon kaikkea, mitä voit kuvitella. Hän rakastaa urheilua ja toimiikin kaveriporukkanne omana personal trainerina.

Koska hän ei tunnu pitävän mistään muusta, kuin urheilusta, olisi loogista järjestää urheiluteemaiset polttarit. On kuitenkin vaikeaa keksiä lajia, mitä kaveri ei olisi jo kokeillut.

Inspiroitukaa tosi-tv-selviytymisohjelmista ja rakentakaa seikkailurata luontoon. Retken varrelle voisi kuulua melomista, tulentekoa ja kiipeilyä. Yöpyminen tähtitaivaan alla kruunaisi polttaripäivän.

5. Perheenäiti

Pariskunnalla on jo lapsia, ja kotona herätään viikonloppuisinkin seitsemältä katsomaan lastenohjelmia ja keittämään puuroa. Naimisiinmeno on lykkääntynyt, kun ei vain ole lapsien takia ollut aikaa.

Tämä morsian haluaa olla vielä kerran nuori ja menevä. Varatkaa hotellihuone keskustasta ja vip-pöytä yökerhosta – ja bailatkaa, kuin olisitte parikymppisiä. Järjestäkää jatkot hotellihuoneessanne, ja menkää aamulla krapulabrunssille ja korkatkaa uusi kuohuviinipullo heti aamusta. Vähään aikaan ei välttämättä tule toista tilaisuutta koko viikonlopun bileputkelle...

6. Bilehirmu

Kaikki vähän salaa epäilevät, tuleeko tämä avioliitto kestämään. Kaveriporukan bilekuningatar on salamarakastunut ja on kovaa kyytiä menossa kesällä naimisiin. Nyt tälle pitäisi järjestää polttarit epäilyksistä huolimatta.

Kenenkään rakkautta ei saa epäillä, joten järjestäkää polttarit yhtä suurella sydämellä, kuin kaikkien muidenkin.

Älkää viekö tätä ikuista bilettäjää tällä kertaa bailaamaan. Bilettäjän luonne on luultavasti muutenkin impulsiivinen, joten hän voisi hyvinkin nauttia extreme-ohjelmasta. Lähtekää huristelemaan carting-radalle tai ajamaan moottorikelkalla. Myös klassinen benjihyppy voi olla morsiamelle ikimuistoinen elämys, jos hän ei ole kokeillut sitä aiemmin.

7. Eläinrakas

Morsian puhuu enemmän koiristaan ja kaneistaan kuin tulevasta sulhasesta. Tiedätte lemmikkien tarkat syntymäajat, sukujuuret ja kaiken niiden näyttelymenestyksestä, mutta sulhasen ammatti on yhä hieman epäselvä.

Eläinrakas morsian rakastaisi vierailua pienelle maatilalle. Nauttikaa maalaismaisemista kumisaappaat jaloissa, ja käykää vaikka ohjatulla maastoratsastuksella. Ei huolta siitä, että tekeminen loppuu kesken, sillä morsian voisi viettää tuntikausia paijaten lampaita ja vuohia karsinassa.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat