Moottoripyöräilijän pako poliisilta päättyi kaatumiseen ja liekkeihin Espoossa – kaahasi matkustaja kyydissään 154 km/h viidenkympin alueella

1:26
Tässä oli hengenlähtö lähellä! Moottoripyöräilijät joutuivat Thaimaassa kaahaavan henkilöauton musertamiksi – autonkuljettaja ajoi vaarallisesti vanhoilla vihreillä. Video ei liity oheiseen juttuun.

Poliisia paennut moottoripyöräilijä aiheutti draamaa Espoon Kalajärvellä perjantaina. 

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo poliisin moottoripyöräpartion yrittäneen pysäyttää ylinopeutta ajaneen moottoripyöräilijän Kalajärvellä. Kaahaaja ei kuitenkaan pysähtynyt, vaan pakeni matkustaja kyydissään pahimmillaan 99 km/h neljänkympin alueella ja 154 km/h viidenkympin alueella.

Lopulta vauhti taisi olla pakenijalle liikaa, sillä hän menetti pyöränsä hallinnan ja kaatui. Pyörä syttyi kaatumisessa tuleen ja poliisi pääsi sammutuspuuhiin. Niin kuljettaja kuin matkustajakaan eivät kuitenkaan loukkaantuneet kaatumisessa. 

Moottoripyörää kuljettaneen miehen hallusta löytyi huumausaineita, veitsi ja OC-sumute. Mies otettiin kiinni ja hänen kuljettamansa moottoripyörä takavarikoitiin. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja