Mainos

Mokasiko brittihovi? Spekulaatio pikkuprinssin nimen kiusallisesta kaksoismerkityksestä käy kuumana

1:03

Spekulaatiot Britannian pikkuprinssin nimestä käyvät kuumana. Veikkaukset saivat tulta alleen, kun brittimediat huomasivat hovin virallisille nettisivuille ilmestyneen alasivun, joka on omistettu prinssi Albertille. 

Sosiaalisessa mediassa ihmetellään brittihovin virallisille nettisivuille ilmestynyttä prinssi Albertille tehtyä sivua, jossa ei vielä toistaiseksi ole mitään tekstiä. Sivulle mentäessä se ilmoittaa, että "sinulla ei ole pääsyä sivulle". Asiasta uutisoi muun muassa brittiläinen The Sun -lehti.

Kun urlin perään laittaa nollan, sivu vie jo kuolleen prinssi Albertin sivuille. Hän oli kuningatar Viktorian puoliso vuodesta 1840 alkaen.

People-lehden mukaan suosituimmat veikkaukset pojan nimeksi ovat nimenomaan Albert ja Arthur, joiden kerroin on 12-1. Vahva nimiehdokas on myös Philip, Williamin isoisän prinssi Philipin mukaan.

Twitterissä ihmiset ovat tosin olleet jokseenkin kauhistuneita Albert-nimestä siihen liittyvien kaksoimerkitysten vuoksi.

Albert-nimi voi viitata myös prinssi Albert -lävistykseen eli miesten genitaalilävistykseen. 

Brittihoviin syntyi maanantaina 23. huhtikuuta uusi pienokainen, kun herttuatar Catherine ja prinssi William saivat pojan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.