Moderni perhe -näyttelijä sai tarpeekseen seuraajien spekulaatioista – sivalsi takaisin

Ariel Winter sai tarpeekseen kommenteista, joissa tähden oletetaan pudottaneen painoaan huumausaineiden käytön avustamana.

Moderni perhe -sarjan näyttelijä Ariel Winter, 20, juhlisti vuoden vaihtumista yhdessä poikaystävänsä, näyttelijä Levi Meadenin, 31, kanssa. Juhlan kunniaksi hän julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, josta toisessa hän suutelee kumppaniaan lasi kuohuvaa kädessään.

Yksi seuraajista bongasi tietysti juoman ja huomautti, ettei Winterin tulisi juoda alaikäisenä. Yhdysvalloissa alkoholin nauttimis- ja ostoikäraja on 21 vuotta. Winter vastasi halunneensa juoman vain skoolaamista varten, mutta keskustelu oli jo lähtenyt liikkeelle. Tämän jälkeen yksi kommentoijista huomautti, että näyttelijä on pudottanut todennäköisesti painoaan metamfetamiinin tai kokaiinin avulla.

Winter vitsaili kommentoijan kirjoitusvirheelle, jossa mittayksikkö pauna oli kirjoitettu väärin ja mittayksikön sijaan kommentissa luki "lampi". Tämän lisäsi näyttelijä vitsaili, että hänen lääkärinsä oli päättänyt korvata toimimattoman, painoa nostavan masennuslääkkeen huumausaineilla. 

– En vihaa sinua. Olet upea, mutta pillerit ja "nenäkarkki" kulkevat käsi kädessä Hollywoodissa. Nauti, mutta älä pilaa itseäsi, kommentoija vastasi Winterille.

Winter ei kuitenkaan tyytynyt vastaukseen, vaan sanoi suorat sanat seuraajalleen, joka väitti huumeiden olevan ehdoton osa Hollywood-kulttuuria.

– Olen varma, että tiedät tarkalleen, mikä kulkee käsi kädessä jokaisella Hollywoodissa, koska jokainen tietää kaiken ihmisistä, joita he eivät tunne. Ilmeisesti kaikki tekevät nykyään samaa asiaa. En ole voinut menettää painoani mistään muusta syystä, koska olen tällä alalla, Winter kirjoitti kommentissaan ja jatkoi:

– Yritän saada sinut ymmärtämään, että on ylimielestä kertoa jollekin mitä hän on tehnyt sen jälkeen kun hän on kertonut, mitä oikeasti tapahtui. Minun ei tarvitse selittää tekemisiäni kenellekään, kenenkään ei tarvitse. Joka tapauksessa, yritän katkaista tämän p**kan keskustelusta. Minusta se lasketaan ehdottomasti vihaamiseksi, jos jätät totuuden huomioimatta seurataksesi omaa fantasiaasi.

Lähteet: Instagram, E! Online

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja