Tässä se on – Justin Bieberin uusi vaiettu kasvotatuointi esiteltiin maailmalle: "Hänen on lopetettava"

Justin Bieber ja Hailey Baldwin kihlautuivat 0:46
Justin Bieber ja Hailey Baldwin kihlautuivat

Justin Bieberin kasvojen uusi tatuointi jakaa mielipiteitä sosiaalisessa mediassa.

Syksyllä 2018 viihdemaailmassa hälistiin, kun ilmi tuli esiin tieto siitä, että poptähti Justin Bieber olisi päättänyt koristaa kasvojaan tatuoinnilla. 

Vuoden vaihduttua maailma sai nähdä ensimmäistä kertaa, miltä Bieberin oikean kulmakarvan yläpuolella oleva tatuointi näyttää. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tatuointiartisti Jonathan "JonBoy" Valencian jakoi kuvan Bieberin tatuoinnista omalla Instagram-tilillään. Tatuointi on sana "grace" (suom. armo). 

On kuitenkin edelleen epäselvää, onko Bieberin tatuointi JonBoyn vai jonkun muun artistin käsialaa. Tatuointitaiteilija Bang Bang, eli oikealta nimeltään Keith McCurdy, kertoi marraskuussa, että Bieber ja hänen vaimonsa Hailey Baldwin olisivat hankkineet pariskuntatatuoinnit. 

Tatuoinnit eivät ole vieraita Bieberille, joka on istunut kuvitettavana satojen tuntien ajan. Useat Bieberin tatuoinneista ovat uskontoon liittyviä. Vuonna 2016 JonBoy tatuoi Bieberin silmännurkkaan pikkuruisen mustan ristin. 

– Se on merkki hänen uskostaan Jeesukseen ja hänen matkastaan Jumalan tarkoituksen löytämiseen, taiteilija kertoi tatuoinnista vuonna 2016. 

Bieberin uusi tatuointi keräsi JonBoyn Instagram-päivitykseen useita kommentteja. Toiset kommentoijat ihailivat siroa tekstiä ja sen tarkoitusta, toiset kammoksuivat sen näkyvää sijoittelua. 

– Pyydän, kertokaa minulle ettei tuo ole Justin Bieber. Kertokaa, ettei hän ottanut naamatatuointia. 

– Eikä, hänen on lopetettava niiden ottaminen kasvoihinsa. 

– Kauniisti kirjoitettu JonBoy. Me kaikki tarvitsemme hieman armoa vuoteen 2019.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat