Mainos

Miten naiset ajelevat häpykarvoituksensa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten te naiset ajelette häpykarvoituksen?" kysyy nimimerkki Tini.

Näin naisraati vastasi

"En mitenkään. Siistin vähän saksilla, jos tarve on. Minusta monien naisten hysteerinen karvojen kyttäys ja pakonomainen karvanpoisto ovat markkinamiesten keksimää ja nerokkaasti myymää turhuutta. Jos karvoja ei kuuluisi olla olemassa, niitä ei varmaan olisi olemassa. Muita karvoja kammotaan kuin ruttoa, mutta ohuesta tukasta valitetaan suureen ääneen, koska hiusten pitäisi olla yhtä kiiltävät ja paksut kuin hiusväripakkausten photoshopatuissa kuvissa. Muut ihokarvat sen sijaan pitäisi murhata laserilla kahden päivän välein. Kenellä on aikaa ja viitseliäisyyttä tähän leikkiin? Kukin saa toki tehdä, kuten tahtoo, mutta itselläni on parempaakin tekemistä kuin miettiä, onko aikuisen ihmisen säärissä tai alapäässä nyt sopiva määrä karvoja."
– 31, parisuhteessa

"Miten? No, ihan samalla höylällä kuin kainalot ja sääretkin. Suihkussa."
– 36, naimisissa

 

"Vaihtoehtoja ja tyylejä häpykarvojen ajamiseen lienee yhtä montaa eri sorttia kuin naisiakin. Jotkut haluavat kaikki pois esimerkiksi sokeroinnin avulla, ja toiset antavat mestojen olla luomuna. Itse luotan tavalliseen höylään ja hoidan operaation suihkussa."
– 24, sinkku

"Viidakkoveistä olen ajoittain harkinnut, mutta päätynyt pahimmat vammat välttääkseni ihan tavalliseen kertakäyttöhöylään. Joskus olen kokeillut vahausta, mutten kokenut sen olevan tuskanhuutojen ja vaivan arvoista. Toisaalta, eipä se sheivauksesta aiheutunut kutinakaan hekumallista ole.

Mikäli kysymyksellä ei haettu metodia, vaan mallia, vastaus on siistitty karvoitus. En jaksa ihan posliiniksi vetäistä, sillä mainitsemani kutina on silloin kaksin verroin pahempi, enkä myöskään koe, että alapääni pitää näyttää siltä kuin puberteettini ei olisi vielä alkanut. Koen karvojen siistimisen kuitenkin tietyllä tapaa partnerin huomioimiseksi, vaikka todellisuudessa tositoimissa asia tuskin kiinnostaa karvan vertaa."
– 25, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:23

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.