Mitä ihmettä nyt taas? F1-tallin pääsponsorilta jälleen käsittämätön temppu – julkaisi erikoisen pilkkakuvan

F1-talli Haasin ja sen pääsponsorina toimivan energiajuomayhtiön Rich Energyn välillä on nähty sangen erikoinen kohu viimeisten seitsemän päivän aikana. Viime viikolla Rich Energy ilmoitti purkaneensa osapuolten välisen sopimuksen. Tämän jälkeen tapaus on saanut jos jonkinlaisia käänteitä.

Täksi kaudeksi Haasin pääsponsoriksi tullut Rich Energy ponnahti otsikoihin, kun se julkaisi sosiaalisen median kanavalla tiedotteen, jossa se väitti purkaneensa sopimuksen Haasin kanssa.

– Rich Energy on tänään katkaissut sopimuksensa Haas-tallin kanssa huonon menestyksen takia. Tavoitteemme oli lyödä Red Bull, joten Williamsin taakse jäämistä Itävallassa on mahdotonta hyväksyä, tiedotteessa selitettiin.

Haas julkaisi vastatiedotteen, jonka mukaan sopimusta ei ole purettu ja Rich Energy jatkaa tallin tukijana.

Rich Energyn toimitusjohtajan William Storeyn mukaan alkuperäisen tiedotteen takana olisi ollut ”vähemmistöosakkaita”.

Eivätkä erikoiset selkkaukset tähän loppuneet.

Sunnuntain Britannian GP:ssä Haas oli nolon tilanteen keskellä, kun tallin kuljettajat Romain Grosjean ja Kevin Magnussen osuivat yhteen avauskierroksella. Tämä johti lopulta molempien keskeytykseen.

Mitä teki Rich Energy?

Noh, jälleen uuden käsittämättömän tempun.

Sosiaalisen median puolella Twitterissä Rich Energyn tilillä julkaistiin kuva, johon oli piirretty Haasin värit maitoauton päälle. Auton puikkoihin oli piirretty firman toimitusjohtaja Storey.

– Mahtava lähtö pojat, kuvan saatesanoissa murjaistiin.

Rich Energy on ollut monella tavalla otsikoissa ja kohun keskellä, sillä yhtiö hävisi toukokuussa oikeustaistelun brittiläiselle polkupyörävalmistaja Whytelle, joka katsoi sen kopioineen logonsa. Rich Energyn on epäilty ajautuneen talousvaikeuksiin, jotka olisivat vahvasti tuoreiden sekoilujen taustalla.

Itse yhtiö tuottaa ”korkeatasoisia” energiajuomia.

Lue myös:

    Uusimmat