Mitä ihmettä? Fanit käynnistivät hämmentävän kampanjan – hänestäkö Wolverine?

Sarjakuvaelokuvien faneilla on käynnissä hupaisa kampanja uuden Wolverine-näyttelijän värväämistä koskien.

Kulttinäyttelijä Danny DeVito on jälleen vedetty mukaan outoon tempaukseen.

Tällä kertaa Elämää Philadelphiassa -sarjan tähteä vaaditaan astumaan Wolverinen rooliin, kun hahmo tekee paluun valkokankaille. Hugh Jackman jätti ikonisen roolin vuonna 2017 ilmestyneeseen Logan-elokuvaan. Disney osti 21st Century Fox -studion, mikä tarkoittaa, että jatkossa X-Men hahmot sekä Deadpool voivat olla osana Marvelin elokuvauniversumia.

DeViton fanit ovat vahvasti sitä mieltä, että hän on osuva valinta Wolverinen rooliin, kun hahmo joskus mitä todennäköisemmin tuodaan mukaan Marvel-universumiin. Fanit ovat perustaneet adressin, joka kampanjoi DeViton valinnan puolesta.

– Ainoa mies, joka ansaitsee valtaistuimen Hugh Jackmanin jälkeen. Uskomme, että jos Wolverine nähdään osana Marvelin elokuvauniversumia, ainoa mies, joka voi onnistua roolissa on Danny DeVito, adressissa lukee.

Kyseinen adressi on kerännyt jo yli 11 000 allekirjoitusta ja lukumäärä kasvaa entisestään. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun DeViton fanit ehdottavat miestä johonkin rooliin. Vuonna 2016 DeVitoa vaadittiin Detective Pikachu -elokuvaan esittämään anime-piirretystä tuttua sähköistä karvaturria. Rooliin päätyi kuitenkin lopulta Ryan Reynolds.

DeVitolla on aiempaa kokemusta supersankarielokuvissa näyttelemisestä. Hän esitti Pingviiniä vuonna 1992 ilmestyneessä Batman Returns -elokuvassa.

Lähde: Daily Dot

Lue myös:

    Uusimmat