Mistä Lionel Messi muistetaan uransa jälkeen? Supertähdeltä käsittämättömän nöyrä vastaus

Jalkapallon La Ligassa Barcelonan paidassa pelaava Lionel Messi ihastutti viime viikolla julkaistussa haastattelussa vaatimattomuudellaan. Supertähdellä oli nöyrä näkemys jalkapallolle jäävästä perinnöstä.

31-vuotias Messi ei vielä ajattele uransa loppua. Supertähti pohti Unisportin haastattelussa nöyränä sitä, millaisen perinnön aikoo jalkapallolle jättää.

– Loppujen lopuksi kaikki muistavat sinut niin kuin haluavat ja ajattelevat sinusta mitä haluat – heillä on täysi oikeus siihen.

Barcelonan kapteenin kommentti keräsi kehuja videon kommenttikentässä. Osa ihmisistä huomautti Messin tapaan viisi Kultaista palloa voittaneen Cristiano Ronaldon vastanneen samaan kysymykseen täysin eri tavalla.

– Sama kysymys, eri vastaukset. Cristiano: Jättämäni perintö on mielestäni mahtava. Messi: Loppujen lopuksi kaikki muistavat sinut niin kuin haluavat ja ajattelevat sinusta mitä haluat – heillä on täysi oikeus siihen, eräs kommentoija huomauttaa.

Messi pohti videohaastattelussa myös saamaansa viittä Kultainen pallo-palkintoa. 

– En usko tehneeni mitään erityistä menestyäkseni tai voittaakseni titteleitä. Niitä tulee, kun Jumala päättää niin.

Messin urassa ei ole hiipumisen merkkejä, sillä argentiinalaispeluri rikkoi muutama viikko sitten ensimmäisenä pelajaan 400 maalin rajapyykin La Ligassa.

Lue myös:

    Uusimmat