Missikaunotar Sara Sieppi julkaisi kuvan hulppeasta joulukuusestaan: "Hän tekee minut kovin onnelliseksi"

7:42
Sara Sieppi paljasti Joonas Nordman show´ssa, miksei puhu enää kotipaikkansa murretta.

Joulusta innostunut missikaunotar Sara Sieppi julkaisi kuvan kuusestaan.

Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi on kertonut useaan otteeseen olevansa innoissaan joulusta. Nyt Sieppi julkaisi seuraajilleen kuvan joulukuusesta, joka on jo täydessä tällingissä. Otoksessa Sieppi istuu kuusen juurella peittoon kääriytyneenä.

– Kiitos kysymästä, yhteiselomme on sujunut oikein mukavasti ja hän tekee minut kovin onnelliseksi. Sieppi vitsailee kuvan yhteydessä.

Mediapersoonana tunnettu Sieppi jakaa Instagram-tilillään runsaasti kuvia myös kotinsa sisustuksesta. Kaunotar jakoi jouluisia kuvia myös Instagramin Tarinat -osiossa.

Lokakuussa Sieppi vieraili Possen sohvalla kertomassa, miten ilkeät somekommentit eivät koskaan lakkaa satuttamasta. Juontaja Veronica Verho tiedusteli, kuinka Sieppi kestää ulkonäköönsä liittyvää kommentointia ja ottaa vastaan kritiikkiä siitä, kun hänen työnsä myös perustuu siihen niin paljon. 

– Sen voin sanoa, ettei siihen ainakaan totu millään tavalla. Vaikka itsekin on ollut missikisoissa ja pitäisi olla jotenkin tosi rautainen kuori kaikkeen, mutta tämä kymmenen vuotta... Niin ei, kyllä jokainen kommentti sattuu, Sieppi kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja