Mira sukelsi Paulan hameen alle PMMP:n jäähyväiskeikalla – katso kuvat

PMMP heitti viimeisen keikkansa Helsingin Jäähallissa sunnuntai-iltana.

PMMP:n kymmenen vuotta kestänyt ura huipentui kahteen jäähallikeikkaan viikonloppuna. Lauantaina laulajat Paula Vesala ja Mira Luoti esiintyivät tyylilleen uskollisesti näyttävissä, neonvärejä hehkuneissa asuissa.

Keikan erikoisuutena laulajien käsissä nähtiin lauantain keikalla aseiden muotoiset höyrykoneet, joista lensi ilmoille monien metrien pituiset höyryvanat.

Sunnuntain jäähyväiskeikalla lavalla nähtiin duon kanssa myös muita suomalaisen musiikkimaailman kirkkaimpia tähtiä. Bändin lämppärinä soitti Pertti Kurikan nimipäivät ja itse keikalla vierailivat bändin hovituottaja Jori Sjöroos sekä Asa, Mariska ja Jenni Vartiainen.

Viimeisiä keikkoja varten bändiä oli tuunattu juhlakuntoon ja lavalla esiintyivät sen kanssa myös kymmenhenkinen orkesteri sekä lauluyhtye Viisi.

Räväkkyydestään tunnettu bändi lopetti uransa tyylilleen uskollisesti: Miran sanoihin "vi***uun kaikki".

PMMP on myynyt uransa aikana yli 370 000 levyä. Yhtye julkaisi vielä ennen lopettamistaan yhden uuden singlen, kun Valloittamaton ilmestyi perjantaina. Yhtyeen uran suurimmat hitit niputtava Hitit-kokoelma julkaistaan 29. marraskuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat