PMMP:n Paulan ja Miran tyylit vuosien varrelta – katso

Viikonloppuna jäähyväiskeikkansa heittävän PMMP-bändin Paula Vesalan ja Mira Luodin tyylit ovat muuttuneet tiuhaan tahtiin vuosien varrella.

PMMP-bändi nousi koko kansan tietoisuuteen kesällä 2003 hitillään Rusketusraidat. Sittemmin bändin levyjä on myyty yli 370 000 kappaletta, ja bändi on ollut yksi Suomen suosituimmista live-esiintyjistä. PMMP:n keikoilla onkin totuttu ihailemaan Paula Vesalan ja Mira Luodin energistä menoa. Kaksikko on tunnettu myös näyttävistä esiintymisasuistaan ja kuten kuvagalleriasta näkyy, ovat muuntautumiskykyiset naiset kymmenen vuoden aikana edustaneet mitä erilaisimmissa kampauksissa ja asuissa.

Keväällä 2013 bändi ilmoitti laittavansa pillit pussiin ja suuntaavansa syksyllä jäähyväiskiertueelle. Kiertueen loppuhuipennuksena PMMP nähdään vielä Helsingin Jäähallissa viimeisillä keikoillaan lauantaina ja sunnuntaina.

PMMP:n radiohitteihin lukeutuvat muun muassa biisit Rusketusraidat, Joutsenet, Oo siellä jossain mun, Päiväkoti, Matkalaulu, Henkilökohtaisesti, Joku raja, Lautturi, Heliumpallo ja Rakkaalleni

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat