Millainen on seksihoroskooppisi? Katso, kenen kanssa seksi sujuu parhaiten!

Popsugarin seksihoroskooppi paljastaa, millainen olet rakastajana ja millaiset kumppanit sopivat sinun tähtimerkillesi parhaiten.

Kauris 22.12. – 19.1.

Persoona: Skorpionin tavoin kauriilla on seksuaalisen ja sensuellin tähtimerkin maine. Kauriilla on vahva libido, joka ei vaadi kummallisempia konsteja kiihottuakseen. Polvet ja sääret ovat kauriilla usein herkempiä kuin muilla. Kauriit eivät pidä julkisista hellyyden osoituksista, mutta he rakastavat viettelyä ja kosiskelua. Kauriit ylpeilevät seksuaalisella kestävyydellään.

Parhaat kumppanit: Rapu, härkä, kauris, neitsyt

Vesimies 20.1. – 18.2.

Persoona: Vesimiehiä pidetään yleisesti intellektuelleina idealisteina, ja he tapaavat olla epäsovinnaisia ja vihjailevia myös sängyssä. He rakastavat tulla vietellyiksi, mutta eivät halua menettää ohjaksia täysin. Vesimies ei vaikuta ehkä päällepäin kovin seksuaaliselta, mutta pinnan alla piilee innokas ja mielikuvituksekas rakastaja. Vesimies kuitenkin odottaa kumppaniltaan myös henkistä yhteyttä.

Parhaat kumppanit: Kaksonen, vesimies, jousimies, neitsyt

Kalat 19.2. – 20.3.

Persoona: Kalat tulevat toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, ja he vetävät vaivatta puoleensa ihailijoita. Sängyssä he ovat romanttisia, sensuelleja ja leikkisiä. He nauttivat mielikuvituksekkaista rakastelutekniikoista. Kalat keskittyy enemmänkin kumppaninsa nautintoon kuin omaansa, kunhan hänen oma mielikuvituksensa saadaan vain syttymään.

Parhaat kumppanit: Skorpioni, rapu, neitsyt, vaaka

Oinas 21.3. – 19.4.

Persoona: Itsevarma ja aggressiivinen oinas nauttii seksuaalisista valloituksista. Hän haluaa pikemminkin vietellä kuin tulla vietellyksi. Oinas janoaa välitöntä tyydytystä, halveksii tunteilla pelailua ja rakastaa sitä, kun kumppani leikittelee hänen hiuksillaan tai hieroo hänen päänahkaansa.

Parhaat seksikumppanit: Leijona, vaaka, kaksonen, skorpioni

Härkä 20.4. – 20.5.

Persoona: Härät ovat enemmänkin sensuelleja kuin seksuaalisia, he kaipaavat huomiontia vielä enemmän kuin kiihotusta. Tuoksut, äänet ja kosketukset ovat heille tärkeä osa seksikokemusta. Härkä ei halua tuhlata energiaansa, joten kaikki aktiivisuus tuo lisää syvyyttä kokemukseen. Härkä pikemminkin odottaa seksin tulevan luokseen kuin juoksee sen perässä.

Parhaat kumppanit: Skorpioni, rapu, neitsyt, kauris

Kaksonen 21.5. – 21.6.

Persoona: Kaksoset suhtautuvat seksuaalisuuteensa rennosti. He uskaltavat harrastaa seksiä erikoisemmissakin paikoissa, eivätkä he pelkää puhua tuhmia. Kaksonen on hyvä flirttailija, ja hän pitääkin keimailua ja vitsailua hyvänä osana seksisuhdetta. Kaksonen suhtautuu seksiin hauskanpitona ja nauttii uusien asioiden kokeilusta.

Parhaat kumppanit: Oinas, kaksonen, jousimies, vesimies

Rapu 22.6. – 22.7.

Persoona: Rapu suhtautuu rakasteluun luovana ja sensuellina puuhana, mutta hän kaipaa kosiskelua ennen aktiin ryhtymistä. Ravuilla on hyvä intuitio, ja he voivat helposti aistia kumppaneidensa toiveet. Ravulle seksi on rakastavaa ja himokasta. Ravun rakkaus ruokaa kohtaan merkitsee, että rapu voi pitää erityisesti kaikenlaisesta oraalisesta stimulaatiosta.

Parhaat kumppanit: Härkä, leijona, kauris, kalat

Leijona 23.7. – 22.8.

Persoona: Leijonat tunnetaan jatkuvasta ja voimakkaasta seksivietistään. He luottavat charmiinsa ja vetävät hurmauskeinoillaan kumppaneita luokseen. Leijonat ovat nautinnollista seuraa, ja pitävät nautinnosta itsekin. Rakastajana he ovat intohimoisia ja huolehtivaisia, mutta kaipaavat toistuvaa arviota omista seksitaidoistaan. He rakastavat viettelyä ja esileikkiä, ja selkä on heidän vahvimpia erogeenisia alueitaan.

Parhaat kumppanit: Skorpioni, oinas, jousimies, leijona

Neitsyt 23.8. – 22.9.

Persoona: Älä pidä neitsyttä siveellisenä! Oikeastaan tämä energiaa tulviva tähtimerkki on todella sensuelli ja seksuaalinen. Neitsyt rakastaa kosketusta esileikin osana, joten muhinointi ja hieronta lisäävät hänen kiihottumistaan. Neitsyt ei kaipaa seksiin ylimääräistä sälää, mutta arvostaa huolellista ja rehellistä rakastelukokemusta.

Parhaat kumppanit: Härkä, vaaka, kalat, kauris

Vaaka 23.9. – 22.10.

Persoona: Vaakaa pidetään usein tähtiradan hienostuneimpana merkkinä, jolla riittää sekä hyvää makua että hienotunteisuutta. Ei siis ole yllätys, että vaaka vaatii seksiltä myös mielen stimulointia ja verbaalista esileikkiä. Hyvä kumppani saa vaa’an intohimot roihahtamaan flirtillä. Vaaka rakastaa myös vihjailevia elementtejä, kuten eroottisia hepeneitä ja musiikkia.

Parhaat kumppanit: Oinas, kaksonen, leijona, jousimies

Skorpioni 23.10. – 21.11.

Persoona: Skorpioneilla on intohimoisten, himokkaiden ja todella seksuaalisten ihmisten maine. He vaativat seksielämältään draamaa ja jännitystä, ja nauttivat fantasioista, joihin liittyy valta ja kontrolli. Suurten tunteiden ja suurten halujen yhdistelmä aiheuttaa skorpionille usein pulmia himojensa suhteen.

Parhaat kumppanit: Härkä, leijona, skorpioni, kalat

Jousimies 22.11. – 21.12.

Persoona: Etsijöinä ja vaeltelijoina tunnetut jousimiehet ovat makuuhuoneessa hurmaavia, helliä ja huolehtivia. He kuitenkin tylsistyvät nopeasti, joten he janoavat seksiltä spontaaniutta. Sinkkuna ollessaan jousimiehet ovat uskomattomia flirttailijoita ja jopa kevytkenkäisiä, ja myös parisuhteessa heillä on taipumusta seikkailla. He ovat avoimia uusien asioiden kokeiluun.

Parhaat kumppanit: Leijona, oinas, kaksonen, vesimies

Lähde Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat