Milla normalisoi videollaan eriparisia rintoja – tähän moni nainen samaistuu: "Olet upea!"

Kehopositiivisuus ei mallibisnekseen yllä – mallimaailman konkari kertoo, miksi malleilta vaaditaan yhä hyvin hoikkaa vartaloa 6:41
KATSO MYÖS: Kehopositiivisuus ei mallibisnekseen yllä – mallimaailman konkari kertoo, miksi malleilta vaaditaan yhä hyvin hoikkaa vartaloa.

Eriparia olevat rinnat eivät ole mitenkään epätavallinen ilmiö, minkä vuoksi useat naiset kiittelevät TikTok-käyttäjää, joka pyrkii normalisoimaan asiaa.

Käyttäjänimeä Milla käyttävä nainen on noussut pienoiseksi viraalihitiksi TikTokissa, kirjoittaa New York Post

Millalla on nimittäin hyvin selkeästi erikokoiset rinnat, mutta hän esittelee rohkeasti vartaloaan bikineissä yli kolme miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla.

Monet TikTokin käyttäjistä ovat kiitelleet naista eriparisten rintojen normalisoinnista.

Epäsymmetria on täysin normaalia

Rintojen kokoon ja niiden kehitykseen vaikuttavat muun muassa perintötekijät, mutta myös esimerkiksi ylimääräinen estrogeeni rintakudossoluissa, jolloin toinen rinnoista saattaa kasvaa isommaksi kuin toinen.

Myös rintaruokinta voi aiheuttaa rintojen eriparisuuden.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseessä ei ole siis mitenkään epätavallinen ilmiö, mutta yhteiskunnan asettamat normit ovat ehkä saaneet naisoletetut ajattelemaan, että rintojen pitäisi olla täydellisen symmetriset keskenään. Moni onkin kehunut Millaa kommenttikentässä.

– Ihmisenä, jolla on toinen suurempi kuin toinen, tämä saa minut tuntemaan oloni niin onnelliseksi, eikä yksinäiseksi. Olet upea! eräs käyttäjä kirjoittaa videon kommenteissa.

– Olen niin iloinen, että ihmiset normalisoivat, että toinen [rinta] voi olla isompi, koska minulla on sama ja olen ollut niin epävarma vuosia, joten kiitos! toinen käyttäjä kiittelee vuolaasti.

Katso myös: Opettele tutkimaan rintasi – näin teet sen oikein

Lue myös:

    Uusimmat