Miljoona mailia vain viidessä vuodessa! Edes Hyundai ei ollut aluksi uskoa yhdysvaltalaisnaisen saavutusta todeksi

0:45
Hyundain odotettuja Kona electric -sähköautoja saapui lokakuussa Hangon satamaan.

Hyundai lahjoitti yli 300 000 kilometriä vuodessa ajavalle yhdysvaltalaisnaiselle uuden auton, kun edellisen mittariin rapsahti pyöreät miljoona mailia.

Kansasilainen Farrah Haines kellotti Hyundai Elantransa mittariin huimat miljoona mailia eli noin 1,6 miljoonaa kilometriä vain viidessä vuodessa. Korealaisvalmistaja palkitsi Hainesin uudella, vuosimallin 2019 Elantralla.

Reilusti yli 300 000 kilometrin vuositahti selittyy Hainesin työllä. Hän nimittäin toimii lähettinä kuskaten autotarvikkeita ja varaosia ympäri Yhdysvaltoja.

Jopa Hyundailla oli aluksi vaikeuksia uskoa Hainesin saavutusta todeksi. Se suoritti autolle lukuisia tutkimuksia ja kävi läpi myös Hainesin ajopäiväkirjan sekä auton huoltohistorian. Kaikki täsmäsi.

Ajamista rakastava ja siitä itselleen uran luonut Haines kertoo, ettei miljoonaan mailiin yltäminen yhdellä ja samalla autolla varsinaisesti yllättänyt häntä.

– Tärkeintä on huolehtia säännöllisestä huoltamisesta ja valita laadukas auto, Haines toteaa Hyundain tiedotteessa.

Uuden auton lisäksi Hyundai palkitsi Hainesin miljoonasta mailista muistuttavalla 1M-tunnuksella, joka kiinnitettiin Elantran mittaristoon takaisin nollaan pyörähtäneen matkamittarin viereen. Haines saa ruuvata autoonsa myös uuden rekisterikilven telineen, joka kuvastaa poikkeuksellista saavutusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja