Miley Cyruksen puhelu herätti Alman – artisti muistelee, miten päätyi tekemään hittibiisiä: "Opin ainakin sen, että tilaisuuksiin pitää tarttua"

Alma Possen haasteessa 11:52
Katso videolta, miten Alma yllätettiin suorassa lähetyksessä

Alma muisteli Miley Cyruksen puhelua Possen suorassa lähetyksessä.

Possen halloween-teemaisessa jaksossa 28. lokakuuta studioon saapui vieraaksi ensi vuonna levyn julkaiseva muusikko Alma

Alma oli vuonna 2019  mukana tekemässä Charlie's Angels -elokuvan tunnuskappaletta Don't Call Me Angel. Muusikko muisteli suorassa lähetyksessä, miten päätyi mukaan kappaleen tekijöihin. Kaikki alkoi Miley Cyruksen puhelusta. 

– Olin juuri tullut himaan. Oli jetlag. Oltiin työstetty hänen levyään. Olin ihan rikki, sitten hän soittaa kolmelta aamulla. Minulla on tyyliin krapula, Alma muistelee. 

Cyrus oli kertonut, että Max Martin tuottaisi kappaleen ja mukana biisillä olisi Ariana Grande ja Lana Del Rey. Cyrus pyysi Almaa kirjoittamaan hänelle kappaleeseen osuuden.

– En voinut jatkaa unia. Rupesi kirjoittamaan kolme kaksikymmentä. Kirjoitin sen versen, kahdeksalta aamulla studiossa, yhdeksältä se oli Mileyllä, hän kuvailee. 

Saatuaan osuuden, Cyrus oli soittanut Almalle ja pyytänyt hänet takaisin Los Angelesiin. 

– Siitä opin ainakin sen, että tilaisuuksiin pitää tarttua. Jos olisin jatkanut unta, ehkä hän olisi soittanut vielä jollekin toiselle ja sitten se olisi mennyt siinä. 

Miten Alma selvisi Possen pelistä?  Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta! 

Possen juhlakausi perjantaisin kello 20 alkaen suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat