Miksi naiset ovat aina myöhässä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

”Miksi naiset ovat aina myöhässä?” Kysyy nimimerkki Aina ajoissa.

Näin naiset vastasivat!

"Itse olen aina etuajassa, myöhästely ärsyttää. Kaverit ovat usein myöhässä. Syitä tähän on muutamia, joista yksi on lapset. Lapset kehittävät aina kaikenlaista "äksöniä" juuri lähdön hetkellä. Lisäksi monella tuntuu olevan illuusio siitä, että vartin matka hoituu viidessä minuutissa..."
– Nainen, 29, parisuhteessa

"Hei nimimerkki Aina ajoissa! Otantasi on häpeällisen kapea, jos kuvittelet, että kaikki naiset ovat aina myöhässä. Itse olen nainen, joka erittäin harvoin myöhästyy mistään. Itse vihaan sitä, että joku on myöhässä."
– Nainen, 27, naimisissa

"Itse olen myöhästelijä, mutta johtuuko se siitä, että olen nainen, vai muuten suurpiirteisestä, impulsiivisesta ja päättömästä luonteenlaadustani? Olen aina myöhässä tai vähintään kiireessä, koska aika ei riitä kaikkeen kivaan! Jään tekemään jotain, huomaan tai muistan jonkin seikan ja kas, kohta sitä ollaankin myöhässä. Lisäksi olen tavattoman aamu-uninen. Satsaan vaatteisiin ja usein muuten hyvin edennyt lähtösuunnitelma alkaa takuta, kun jokin asu ei ihan toimikaan tai joudun syystä tai toisesta vaihtamaan kuteita."
– Nainen 28, krooninen myöhästelijä avomiehen harmistukseksi 

"Sanopa se. Itse olen aina ajoissa, vihaan olla myöhässä. Ehkäpä naisten sisään on rakennettu uskomus siitä, että ”"akateeminen vartti" sopii myös arkeen: jospa sen uskotaan tuovan uskottavuutta? Ikään kuin myöhästeleminen on toivottua?"
– Nainen, 28, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat