Mikseivät Salkkarit-näyttelijät käytä kuvauksissa edes omia alusvaatteitaan? Näyttelijä Tiia Elg kertoo syyn

Ullan pyhä keittiö ja legendaarinen tuoli – MTV kierroksella Salkkarit-lavasteissa 11:17
Katso myös: Mihin vievät Pihlajakadun rappukäytävän portaat? Marko Äijö paljastaa salaisuuksia Salkkareiden lavasteista

Tiia Elg selittää Salkkareiden Instagram-tilillä, mikseivät näyttelijät käytä kohtauksissa mitään omia tavaroitaan.

Salatut elämät -sarjassa Evaa esittävä näyttelijä Tiia Elg  vastaili fanien lähettämiin kysymyksiin Salkkareiden Instagram-tilillä keskiviikkona. Yksi fani tiedustelee kysymyksessään, ovatko Salkkareissa näkyvät puhelimet näyttelijöiden omia, vai tuotannon omaisuutta.

– Kaikki asiat, mitkä näkyvät sarjassa, eivät ole meidän näyttelijöiden omia tavaroita, vaatteita tai meikkejä. Edes alusvaatteet eivät ole meidän omia, vaan kaikki on rekvisitöörin tai puvustajan hommaamia, Elg paljastaa Salkkareiden Instagram-tarinaan jaetulla videolla.

Tämän jälkeen Elg vastasi Salkkareiden Instagram-tarinassa jatkokysymykseen, jossa hämmästeltiin, miksi näyttelijät eivät käytä kohtauksissa edes omia alusvaatteitaan.

– Tämä ihmetyttää monia, että minkä takia näyttelijöillä ei ole mitään omaa setissä, minkä takia roolihahmolla ei ole mitään näyttelijän omaa päällä. Eli esimerkiksi nämä pienet korviksetkaan eivät ole minun omat, vaan roolikorvikset, Elg kertoo videolla ja näyttää korvakorujaan.

Elgin mukaan roolihahmoilla ei ole kohtauksissa mitään näyttelijöiden omaa, sillä roolihahmot ovat usein tyyliltään hyvinkin erilaisia kuin näyttelijänsä.

Vielä tärkeämpi syy on Elgin mukaan se, ettei kohtauksia kuvata kronologisessa järjestyksessä, vaan yhden päivän tapahtumia saatetaan hänen mukaansa kuvata jopa pari viikkoa.

– Silloin puvustajan ja rekvisitöörin homma on se, ettei minulla tarvitse aina itselläni olla samoja alusvaatteita tai koruja päällä päivästä tai jopa viikosta toiseen, hän selittää.

Salatut elämät ma-to MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jaksot perjantaisin MTV Katsomo + -palvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat