Mikko Kuustonen paljastaa: "Olen tehnyt paljon musiikkia, josta en itse pidä"

Muusikko Mikko Kuustonen avaa Cafe Lanzarote -podcast-ohjelman haastattelussa syitä sille, miksi vetäytyi lopulta kymmenen vuotta kestäneelle tauolleen.

Muusikko Mikko Kuustonen kertoo Cafe Lanzarote -podcast-ohjelmassa, miksi päätti vetäytyä musiikin teosta hetkeksi kymmenisen vuotta sitten. 

– Koin tehneeni keikkoja hirvittävän tasaisesti ja pitkään, ja jokainen pizzerian nurkka oli tullut tutuksi tässä maassa. Kaikki oli kyllä mennyt ihan hyvin, mutta tuli sellainen olo että minä olen vähän niin kuin jukeboksi ja koin tekeväni liian usein ikään kuin saman biisin uudelleen, Kuustonen avaa.

Kuustonen tunnustaa, että yhtenä syynä sivuun vetäytymiselle oli myös häneen vahvasti liitetty hauskan miehen maine ja sen aiheuttama taakka.

– Tässä on aika lailla koko ikänsä kantanut sellaisen helposti lähestyttävän ja aina positiivisen miehen manttelia, mutta sitten kun se omien laulujen tekeminen on yleensä kaikkea muuta kuin kevyttä, hauskaa tai hilpeää, niin niiden yhdistäminen on ollut ajoittain aika vaikeaa. Huomasin, että yritin täyttää ihmisten odotuksia silloinkin, kun rahkeet eivät olisi oikein riittäneet.

Kuustonen kertoo myös tehneensä paljon sellaista musiikkia, josta ei pidä itse ollenkaan.

– Olen tehnyt tosi paljon sellaista musiikkia, josta en itse pidä yhtään, koska musiikki on asetettu sellaiseen pop-maailman lainalaisuuksien muottiin. Olen miettinyt, että ostaisinkohan oman levyni, ellen minä olisi minä, Kuustonen sanoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja