Mikko Koivu avaa lopettamispäätöstään – "Minun täytyy olla rehellinen itselleni"

Mikko Koivu kertoi tiistai-iltana Suomen aikaa lopettavansa jääkiekkouransa. Hän avasi syitä lopettamiseen Columbus Blue Jacketsin verkkosivuilla.

Ennen lopettamispäätöstään Columbus Blue Jacketsia edustanut Koivu ehti pelata tällä kaudella seitsemän ottelua tehopistein 1+1. Sitä ennen hän edusti Minnesota Wildia kaudesta 2005-2006 lähtien ja toimi joukkueen kapteenina peräti 11 kauden ajan. 

– Tämä ei ole minulle helppo päätös, sillä olen rakastanut jokaista minuuttia siitä lyhyestä ajasta, jonka olen Columbuksessa viettänyt. Toivoin todella, että voisin auttaa joukkuetta sen tavoitteisiin tällä kaudella. Tosiasia on kuitenkin se, että en ole päässyt toivomalleni tasolle ja minun pitää olla rehellinen itselleni sekä joukkuetovereilleni. Siksi minun on aika päättää jääkiekkourani, Koivu sanoo.

– Olen ollut erityisen siunattu ja olen ikuisesti kiitollinen Minnesota Wildin ja Columbus Blue Jacketsin organisaatioille, jotka ovat antaneet minulle mahdollisuuden elää unelmaani pelatessani NHL:ssä viime 16 vuoden aikana, Koivu jatkaa.

Koivu pelasi NHL-urallaan yli tuhat ottelua tehopistein 206+505. Pudotuspeleissä Koivu nähtiin 59 ottelussa. Tehopisteitä peleissä suomalaissentteri merkkasi 11+17.

Lue myös:

    Uusimmat