Mikael Gabrielin Triana-kihlattu pääsi sairaalasta – toipuu hurjaa vauhtia: "Olen melkein shokissa siitä, miten nopeasti kehoni paranee"

Triana Iglesias joutui viime viikolla pahaan onnettomuuteen, mutta on toipunut nopeasti.

Räppäri Mikael Gabrielin kihlattu Triana Iglesias on kotiutunut sairaalasta. Iglesias joutui sairaalahoitoon viime viikolla loukkaannuttuaan vakavasti onnettomuudessa.

Onnettomuuden seurauksena Iglesiasilta murtui viisi kylkiluuta, hänen pernansa repesi ja maksansa vaurioitui.

Vakavista vammoista huolimatta Iglesias kertoo toipuvansa hyvin. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa istuu penkillä ja pitää toisessa kädessään kainalosauvoja.

– Viikon sairaalahoidon jälkeen olen kotona! Hengitän syvempään joka päivä, kävelen pidemmälle ja nukun hyvin. Jalkani ovat kunnossa, käytän kainalosauvoja vain pitääkseni vartaloni pystyssä, kun kävelen, Iglesias kertoo kuvan yhteydessä.

Iglesias kertoo olevansa ihmeissään siitä, miten nopeasti hänen vaurioituneet sisäelimensä paranevat.

– Viikko sitten en pystynyt nousemaan sängystä edes kahden hoitajan avulla, mutta edistyn nopeasti. Minulla on edelleen kipuja, mutta minulla menee tosi hyvin. Olen melkein shokissa siitä, miten nopeasti kehoni paranee. Maksa ja perna ovat ihmeellisiä. Yksi uskomattomimpia asioita on, että ne paranevat itsestään, kuten iho, hän kirjoittaa.

Mikael Gabriel ja muun muassa Playboy-mallina nähty Triana-rakas ovat pitäneet yhtä vuodesta 2015 lähtien. Pari meni kihloihin kaksi vuotta sitten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja