Norjalaislehti uutisoi näyttävästi Mikael Gabrielin ja Playboy-rakkaan kihloista: ”Hän on iso tähti kotimaassaan”

Norjan suurin sanomalehti Verdens Gang uutisoi näyttävästi juontaja Triana Iglesiasin ja Mikael Gabrielin kihloista eilen maanantaina.

Verdens Gang -lehden artikkelissa kerrotaan, miten suomalaisräppäri Mikael Gabriel, 26, kosi norjalaista juontaja- ja mallikaunotar Triana Iglesiasta, 34, uudenvuoden aattona ja sai myöntävän vastauksen.

– Gabriel, joka on suuri tähti kotimaassaan, julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan kihlattunsa kädestä, jossa kimaltaa timanttisormus, lehdessä kirjoitetaan.

VG ei ole tavoittanut Iglesiasta kommentoimaan ilouutisia, mutta artikkelissa lainataan God Kveld Norge -ohjelman haastattelua, jossa kaunotar hehkuttaa suhdettaan.

– Asiani eivät koskaan olleet paremmin. Olen niin onnellinen ja rakastunut, Iglesias kertoi onnellisena viime joulukuussa.

Iglesias tekee Norjassa töitä juontajana ja mallina. Hänet on nähty useiden eri miestenlehtien sivuilla ja muun muassa Playboyn nettiversiossa. 

Mikael Gabriel ja Iglesias tapasivat toisensa vuonna 2015 Tukholmassa. He asuvat vielä toistaiseksi etäsuhteessa ja eri maissa.

VG kertoo, että lähiviikkoina pariskunnan etäsuhteeseen tulee lisää kilometrejä, sillä Iglesias suuntaa pian Meksikoon kuvaamaan Norjan Paratiisihotellin uusia jaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat