Mikael Gabriel avautuu Emma-gaalan muistostaan, johon liittyi "yksi jallushotti liikaa": "Se oli hämmentävä tilanne"

UMK:ssa kilpaillut Mikael Gabriel: "Helpottunut olo" 2:22
UMK:ssa kilpaillut Mikael Gabriel: "Helpottunut olo"

Yksi muisto Emma-gaalasta naurattaa yhä tänä päivänä Mikael Gabrielia.

Räppäri Mikael Gabriel  muisteli MTV Uutisten haastattelussa Emma-gaalan punaisella matolla ikimuistoisimpia iltojaan Emma-gaalassa, jossa hän on ollut yksi vakikasvoista jo monia vuosia. 

Artisti kertoi muistavansa yhä erityisesti yhden kiitospuheensa, johon liittyi monia muuttujia. Hän muistelee tämän tapahtuneen kenties silloin, kun hän vastaanotti vuoden musiikkivideon Emma-palkinnon vuodelta 2018.

– Olin ottanut ehkä yhden jallun liikaa ja he uskalsivat, en tiedä miksi, mutta antaa mulle mikin käteen, sekä sen palkinnon. Se meni siis ihan oikeaan osoitteeseen, mutta en odottanut sitä ollenkaan. Siitä olen jotenkin tosi ylpeä, mutta edelleen se naurattaa, se oli hämmentävä tilanne. Siitä on välillä ihan kivaa katsella jotain videoita, Mikael Gabriel muisteli naureskellen. 

Edellisviikolla Mikael Gabriel kilpaili yhdessä virolaisräppäri nublun kanssa Uuden Musiikin Kilpailussa, mutta Suomen euroviisuedustajan paikkaa ei kisasta kaksikolle auennut. Räppärin mukaan hän ja nublu ovat kuitenkin palaamassa hyvin pian takaisin studioon "miettimään seuraavia steppejä" musiikin suhteen. Myös omaa musiikkia Mikael Gabrielilla on kertomansa mukaan runsaasti valmiina varastossa. 

– Tässä on paljon kaikkea, pääsee kohta ilmoittamaan niistä lisää. 

Yllä olevalla videolla Mikael Gabriel kertoo, millainen kokemus UMK oli. 

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat