Lauri Haavilla oli jo muita suunnitelmia Emma-gaalailtansa suhteen, kunnes kaikki muuttui: "Mulla oli ehkä vähän paha mieli"

Lauri Haav laulaa kappaleessaan Ainosta – nyt hän vastaa kysymykseen: Kuka on Aino? 4:34
Lauri Haav laulaa kappaleessaan Ainosta – nyt hän vastaa kysymykseen: Kuka on Aino?

Lauri Haav yllättyi saamastaan yleisö-Emmasta.

Rap-artisti Lauri Haav, oikealta nimeltään Lauri Haavisto, yllätti monet Emma-gaalassa lauantaina 17. helmikuuta voitettuaan yleisön suosikin Emma-palkinnon. Haav kuvaili palkinto käsissään tunnelmiaan medialle gaalailtana. 

– Olen vieläkin silleen vähän sanaton, on aika hyvä fiilis. Mulla oli ehkä vähän paha mieli jo, mutta sitten kun tämä tuli, niin mulla on aika hyvä mieli, Haav pohti. 

Haav kertoi pahan mielen johtuneen siitä, että olisi halunnut vuoden rap-artistin Emma-palkinnon. Hän myös lisäsi uskovansa, että voittaa sen vielä joskus. 

Artisti on puhunut avoimesti julkisuudessa viime vuoden olleen hänelle raskas. Senkin tähden saatu palkinto tuntui hänen mukaansa erityisen hyvältä.

– Ajattelen tämän osoittavan, että on jotain tosi hyvää saanut myös aikaan. 

– Kyllä se (kyseinen palkinto) kertoo jostain spesiaalista. Kansa on puhunut, näin kävi nyt ja se olen mä. Se tuntuu mielestäni ihan oikealta ja hyvältä. 

Haav myös lupaili, että häneltä tullaan kuulemaan vielä ennen kesää uutta musiikkia. Loppuun hän vielä lisäsi tunnelmiaan, jotka kielivät yleisö-Emman tulleen hänelle itselleenkin yllätyksenä. 

– Tämä on nyt vähän random, olin äsken tuossa pöydässä ja sopinut vähän muuta tälle illalle, mutta pitää nyt katsoa, että mitä tekee. 

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat